Descopera

Argumente care susțin teoria Pământului gol

Tot mai mulți cercetători susțin teoria conform căreia Pământul este gol, iar acest spațiu este locuit de o civilizație avansată. Cu toții am învățat că în interiorul Pământului există un nucleu alcătuit din metale grele, având un diametru de 3400 km, unde există temperaturi și presiuni ridicate.

Urmează o manta cu dimensiuni de 2900 km, acoperită de o crustă cu o grosime care variază între 40 și 80 km.
Toate aceste informații nu au fost confirmate practic. Rușii au reușit să foreze Pământul până la adâncimea de 13 km. Teoria modernă spune că Pământul s-a format prin condensarea materiei, ignorând influența exercitată de forța centrifugă.

Teoria Pământului gol poate explica producerea aurorelor boreale, fenomen care din punct de vedere științific nu a putut fi explicat. În interiorul Pământului se află un al doilea soare cu un diametru de 1000 km, ale cărui raze ies la suprafață prin deschiderile de la poli.

Această teorie mai poate explica formarea ghețarilor din apă dulce, apă care provine din izvoarele din interiorul Pământului. Apa care ajunge la suprafață îngheță brusc și se transformă în iceberguri.

Fotografiile publicate de NASA au demonstrat că toate planetele din sistemul nostru solar au deschideri la poli.
Teoria Pământului gol și-a găsit confirmare și în cele două expediții realizate de amiralul Byrd, la cei doi poli, în anii 1947 și 1956. După ce Byrd a anunțat prin radio descoperirea făcută, în timp ce se afla la bordul avionului, și după o scurtă notiță apărută în presă, subiectul a fost evitat cu grijă de agențiile guvernamentale.

Byrd a declarat că dincolo de Polul nord, la o distanță de 2700 km, clima este caldă, există vegetație și animale. În acea zonă există o cavitate care duce spre interiorul Pământului, acolo unde există o civilizație avansată.

loading...

Fostul agent CIA Virgil Armstrong a făcut referire la jurnalele lui Byrd și a susținut că le-a putut studia pe vremea când era angajat CIA.

Câțiva oameni au susținut că au intrat în contact cu misterioasa civilizație din interiorul Pământului. Printre aceștia se număra Apollonius din Tyana, contele Saint Germain, Mhatma Morya, Nicholas Roerich, și exploratorul olandez Olaf Jansen, amiralul Byrd.

Este de asemenea semnificativ că au fost descoperite în întreaga lume rețele de tuneluri care străbat toate continentele. Unele au o înălțime de 20 de metri, având în mod clar o natură artificială.

În Rusia, pe timpul lui Stalin, a fost descoperit un tunel a cărui vechime nu a putut fi estimată, iar pereții sunt acoperiți cu un material rezistent pe care tehnologia actuală nu îl poate reproduce.

Conform declarațiilor făcute de doctorul Berman, acesta a cercetat mai mulți ani tunelul, au fost descoperite mașinării ciudate, mecanisme necunoscute și de neînțeles.

pamant gol - Argumente care susțin teoria Pământului gol

Colonelul Faye Woodard, fost angajat al serviciilor secrete militare americane a declarat că baza numită Zona 51 are mai multe niveluri subterane. Doar 15 dintre aceste niveluri au fost construite de oameni, cele care sunt în profunzime existau, fiind construite de o civilizație care locuiește în interiorul Pământului.

loading...
2 Comments

2 Comments

 1. kosk

  8 octombrie 2017 at 1:33

  „civilizatia”din interiorul pamantului NU e deloc binevoitoare cum isi imagineaza adeptii optimisti ai curentului New Age (agartha&shambala) surprize…surprize!..acolo sunt inchisi Semyaza si ingerii lui cazuti & Abbadon (ingerul abisului) parerea mea (si nu numai).

  • Jan Valjean

   9 octombrie 2017 at 8:54

   Da,se pare ca Lucifer/Semyaza si ingerii sai cazuti sunt inchisi in interiorul Pamantului conform VT si altor scrieri vechi.Ei nu pot iesi de acolo decat atunci cand vor fi eliberati ca sa distruga civilizatia umana,dupa care vor fi distrusi definitiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top