Arcturienii, civilizația extraterestră care protejează Pământul

Arcturienii, civilizația extraterestră care protejează Pământul

Arcturus Sistemul stelar Arcturus găzduieşte una dintre cele mai avansate civilizaţii extraterestre din galaxia noastră. Este vorba de o civilizaţie din dimensiunea vibraţionala 5D, care reprezintă un prototip (model de urmat) pentru civilizaţia terestră în viitor.

Energia vibratorie specifică acestei civilizaţii are rol de vindecător emoţional, mental şi spiritual pentru umanitatea de pe Pământ, dar şi depoartă” de trecere pentru sufletele oamenilor la momentele morţii şi naşterii. Această energie funcţionează ca o staţie de tranziţie şi adaptare a conştiinţei non-fizice la specificul lumii fizice. CarteaCheile lui Enoch” a descris această energie ca fiind un fel de centru intermediar de adaptare şi planificare folosit de Fraternităţile fizice din universul nostru local pentru a guverna şi administra multiplele experimente realizate cu fizicalitatea în această zonă galactică. Calea către realizarea Dumnezeirii este scopul fiecărui Arcturian, şi se reflectă în fiecare aspect al societăţii lor. Arcturienii ne învaţă că iubirea este componenta fundamentală pentru viaţa în a 5-a dimensiune. Ei ne învaţă că negativitatea, frica şi sentimentul de vinovăţie trebuie depăşite (prin detaşare şi conştientizare) şi înlocuite cu iubire şi lumină sufletească.

Arcturus este cea mai strălucitoare stea din constelaţia Bootes (vezi imaginea) şi se află la 36 de ani-lumina distanţă de Pământ. Arcturienii conlucrează strâns cu Maeştrii Ascensionaţi pe care ei îi denumesc Fraternitatea Totalităţii. De asemenea, ei conlucrează foarte strâns cu ceea ce ei numesc Comandamentul Galactic. Arcturienii călătoresc în univers cu navele lor interstelare care sunt unele dintre cele mai avansate din întreg acest univers.

Unul dintre motivele pentru care Pământul nu a fost niciodată atacat de extratereştrii negativi războinici a fost frica acestora faţă de navele avansate ale Arcturienilor. Aceste nave interstelare sunt o culme a perfecţiunii în tehnologiile specifice cosmice. Una dintre navele lor care este staţionată în apropierea Pământului este numită Nava Stelară Atena, numită astfel după zeiţa greacă. Societatea arcturiană este guvernată de ceea ce ei numesc Înţelepţii. Aceştia sunt respectaţi de arcturieni pentru cunoaşterea lor avansată de care dau dovadă, pentru înţelepciunea lor, şi pentru energiile vibraţionale extrem de înalte şi rafinate pe care le manifestă.

Cu cât frecvenţa energetică de vibraţie este mai înaltă, cu atât apropierea de Dumnezeu este mai strânsă. Toţi arcturienii au o aparenţă identică, şi se mândresc cu asta, pentru că astfel ei au eliminat tendinţele de comparaţie şi invidie atât de prezente în societatea umană de pe Pământ. Arcturienii sunt scunzi având o statură de numai 1 – 1,2 m înălţime, şi sunt zvelţi. Arcturienii sunt fiinţele cele mai iubitoare şi care nu judecă niciodată pe nimeni. Pielea lor are o uşoară tentă de culoare verzui-pal foarte plăcută, dispun doar de 3 degete, au capacitatea de a muta obiectele prin puterea minţii (telekinezie) şi sunt total telepatici, ochii lor sunt foarte mari şi migdalaţi, de culoare căprui-închis sau negru, dar vederea lor se bazează întro proporţie covârşitoare pe capacitatea telepatică şi viziunea subtilă (nu pe vederea fizică), auzul lor este foarte dezvoltat depăşind chiar capacităţile telepatice, au capacitatea de a simţi chiar şi cu partea din spate a capului, trăiesc 350 – 400 de ani şi se hrănesc cu un lichid efervescent care are puteri vitalizante pentru întregul lor corp.

Avansul lor spiritual le permite să nu îmbătrânească niciodată, fiind capabili să tranceandă (să treacă dincolo de) timp şi spaţiu. Ei îşi încheie viaţa atunci când expiră contractul cu care au fost de acord atunci când au stabilit detaliile vieţii lor. Pe Arcturus nu există boli, fiind complet eradicate cu sute de ani în urmă.
Alfa Draconis Aceştia sunt fiinţe reptiliene care se spune că s-au stabilit în colonii în sistemul Alpha Draconis (Thuban – vezi imaginea). Ca mai toţi reptilienii, ei afirmă că au venit de pe Terra cu mii de ani în urmă, dar asta este doar un motiv fals pentru a-şi justifica încercările lor de aprelua” Pământul în conducerea lor.

Se pare că ei formează o parte majoră a unei invazii plănuite de mult timp, şi care a fost până acum la stadiul de infiltrare (în societăţile umane de pe Pământ – veziCabala”), dar care este pe cale să avanseze la stadiul de cucerirela vedere”, pe măsură cefereastra de oportunitate” (conjuncturile favorabile care preced transformarea umanităţii întro civilizaţie interstelară galactică) începe deja să se închidă, odata cu apropierea de pragul ce declanşează transformările ireversibile definitive în vederea ascensiunii Pământului.
Ei încearcă să menţină aceastăfereastră” deschisă prin suprimarea tehnologiilor avanasate care ar fi necesare aici, pe Pământ. Mai mult, se pare că noi, pământenii, avem o latură războinică (inoculată genetic tot de draconieni) de care ei însă se tem acum pentru că ar pune în pericol planurile lor imperialistice de cucerire galactică (cu alte cuvinte,şi-au făcut-o cu mâna lor”).
Alfa Centauri Extratereştrii din sistemul Alpha Centauri vibrează şi rezonează în spectrul de frecvenţă a luminii violet. Această civilizaţie dispune de cunoştinţe ştiinţifice şi tehnice uriaşe, de cea mai înaltă calitate, din întreg universul. Ei sunt foarte înclinaţi spre teorie şi analiză. Unul dintre scopurile misiunii lor pe Pământ este îmbunătăţirea cunoştinţelor oamenilor în domeniile ştiinţei, tehnicii şi teoriilor. De asemenea, ei caută să găsească modalităţi eficiente prin care vastele cunoştinţe de care ei dispun (şi care sunt foarte avansate) să poată fi făcutecompatibile” şi înţelese de către societatea umană de pe Pământ, aflată cu multîn urmă”.
O metodă pentru a realiza asta este prin contactarea telepatică a unora dintre oamenii de ştiinţă de pe Pămant. Datorită faptului că aceste fiinţe sunt extrem de inteligente şi vibrează pe o frecvenţă atât de înaltă, ei au uneori dificultăţi în a exprima cunoştinţele lor în conceptele restrictive de care dispune civilizaţia umană actuală. Pentru rezolvarea acestui impediment, aici intervin – ca intermediari – extratereştrii din sistemul Sirius care sunt foarte pricepuţi la aplicaţiile practice ale acestor idei teoretice, făcându-le astfel utile în lumea noastră fizică 3D. Siriusienii sunt cei caremuncesc” cel mai mult pe Pământ.
Aceştia sunt locuitori reptilieni ai sistemului stelar Altair din constelaţia Aquila, care colaborează cu o prezenţă militară umană terestră şi cu una a micilor-cenuşii, împreună cu un foarte mic grup de tereştri din rasa nordică. Centrul de Coordonare este cunoscut sub numele deCorporaţia” şi menţine legături cu Comandamentul Ashtar şi colectivele de conducere draconiene Draco. Antarctica (Terra) Pe continentul antarctic există o zonă de operaţiuni secrete la care participă atât oameni tereştri cât şi reptilieni.
Oamenii de ştiinţă nazişti au dezvoltat un tip de navă discoidală capabilă de performanţe de zbor remarcabile, având pe ele desenată emblema swastika, fiind pilotate de oameni blonzi-pur, cu ochi albaştri, care ar putea fi victimele obsesiei lui Hitler de a creea o rasă de super-blonzi perfecţi. Mai mulţi cercetători independenţi, printre care şi Harbinsson, afirmă că aceştia sunt controlaţi mental cu ajutorul unor micro-cipuri implantate in creier, transformându-i pur şi simplu îndrone umane” care asigură funcţionarea acestei societăţi secrete antarctice.
Arcturienii
Sub munţii New Schwabenland din Antarctica există o bază secretă cu numeleNew Berlin” care este condusă de aceşti super-blonzi (drone umane) în colaborare strânsă cu reptilieni, şi care se fac vinovaţi de multe atrocităţi inimaginabile comise împotriva unor alte civilizaţii paşnice din acest sector galactic.
Se pare că tratatul de colaborare original între micii-cenuşii şi pământeni datează încă din 1933 şi a fost stabilit de către nazişti, ulterior aceştia au migrat în SUA prin intermediul proiectului Paperclip, scrie Esoterism.ro.
loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)