The news is by your side.

ARCTICA, LEAGĂNUL CIVILIZAȚIEI ARIENE

În anul 1845, sir John Franklin părăsea Anglia cu scopul de a efectua o expediție în Arctica canadiană. Se dorea descoperirea unei noi rute mai puțin costisitoare către China. Expediția mai avea un scop științific, acela de a studia magnetismul de la Polul Nord.

Două vapoare și 129 de persoane au dispărut în mod misterios. Au fost declanșate căutări fără precedent atât de britanici, cât și de canadieni în perioada 1847-1859. Toate au fost fără rezultat.

În anul 2010, guvernul canadian a reluat căutările folosind tehnologie modernă de cercetare subacvatică. În anul 2014, a fost găsită una dintre epave pe fundul oceanului. Cauzele acestei tragedii nu au fost încă elucidate.

Arctica a fost un miraj și pentru naziști. În anul 1942, în plin război, sovieticii au efectuat mai multe expediții despre care s-a spus că au un caracter științific. În realitate, obiectivul era descoperirea bazelor secrete pe care naziștii le-ar fi construit.

Rușii au descoperit o astfel de bază, dar din motive de securitate s-au retras. Au revenit după terminarea războiului și au descoperit că baza fusese distrusă, nu se știe de cine.

Au mai descoperit câteva schelete despre care intuiţii au spus că aparțin unor persoane germane care au populat baza. Aceștia ar fi consumat carne de urs infectată și au murit în chinuri groaznice.

Cercetătorii ruși susțin că această baza a fost construită în scopul de a descoperi artefacte aparținând unei civilizații ariene, despre care erau foarte interesați. Baza fusese construită prin ordinul direct al lui Hitler.

Rușii au declarat că au recuperat 500 de artefacte naziste. Este vorba, în special, de arme și documente. Arheologii lui Hitler au făcut mai multe cercetări privind rasa ariană. Unele dintre ele au fost efectuate în Tibet, Bulgaria, Grecia.

oameni-610x300 ARCTICA, LEAGĂNUL CIVILIZAȚIEI ARIENE

Specialiștii naziști erau convinși că rasa ariană a populat acum 10000 de ani Artica, după care au migrat în întreaga lume.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și