Apollo 20 și adevărul despre Lună! Epave extraterestre și alte lucruri misterioase

În cadrul misiunii Apollo 15, astronautul Worden a realizat 1529 de fotografii, adică 2 kilometri de film cu o greutate de 25 kilograme. Multe dintre aceste fotografii au fost realizate pe partea ascunsă a Lunii, iar în una dintre acestea se poate observa o epavă gigant a unui OZN, abandonată lângă un crater, iar la câțiva metri distanță, există o altă epavă a unui OZN de dimensiuni mai mici, cu formă triunghiulară.

Zond 5 și epavele extraterestre

Sovieticii aveau cunoștință de aceste epave încă din anul 1959, atunci când sonda spațială Zond 5 a captat primele imagini de pe partea ascunsă a Lunii. Sovieticii au lansat după anul 1959, încă 14 sonde spațiale în orbita lunară și toate au captat imagini cu misterioasele epave.

Multe dintre aceste imagini au fost cunoscute de specialiștii americani care le-au studiat și analizat. Worden a declarat că aceste imagini au fost hotărâtoare în realizarea unei misiuni comune, ruso-americane, pe Lună, care a avut loc în august 1976, în cel mai mare secret. Misiunea s-a numit Apollo 20.

William Rutledge și declarațiile sale șocante


William Rutledge a fost unul dintre astronauții care a făcut parte din echipajul misiunii Apollo 20 și care 40 de ani mai târziu, a făcut declarații spectaculoase. Misiunea a avut ca scop explorarea ruinelor unui oraș și a celor două epave.

Rutledge a declarat că a inspectat cele două epave, prima fiind un OZN de dimensiuni mari, pe care l-a numit OZN mamă. Declarația astronautului este spectaculoasă. El a susținut că în interiorul epavei a descoperit entități extraterestre de mici dimensiuni, 10 centimetri, care erau introduse în tuburi de sticlă.

Loading...

Cea mai importantă descoperire a fost cea a unui femei umanoide, pe care Leonov, astronautul sovietic care a făcut parte din echipajul misiunii, a numit-o Mona Lisa. Umanoidul a fost adus pe Pământ.

Umanoidul avea o lungime de 1,65 metri, șase degete la mâini și era conectat la un aparat. În momentul în care au umblat la unul dintre cablurile de conectare, un lichid a început să i se scurgă din gură.

Misiunea Apollo 20 a fost confirmată și de doi ingineri care au lucrat la baza Vanderberg, SUA. Aceștia au declarat că în 16 august 1976, de la baza Vanderberg a fost lansată o navă spațială cu destinația Luna. Echipajul era format din doi astronauți americani și unul sovietic. Misiunea a avut ca obiectiv studierea craterului Delporte, care are un diametru de 45 kilometri, de pe fața ascunsă a Lunii, dar și un caracter militar.

Astronauții misiunilor Apollo au murit din cauza unei afecțiuni comune


epave pe luna

Revista americană Scientific Reports a publicat un articol în care se afirmă că toți astronauții care au participat la misiunile Apollo au murit în urma unor probleme cardiace.

Un cercetător american susține că razele cosmice au generat aceste afecțiuni care au produs decesul astronauților. Arterele și venele au pierdut capacitatea de dilatare și au cauzat afecțiuni cardiace.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...