APOLLO 14 și incredibilul experiment telepatic

Apollo 14 a fost a opta misiune din programul Apollo și a treia care a dus oameni pe Lună. Ea a durat nouă zile, și a început cu lansarea de la 31 ianuarie 1971, și a continuat cu aselenizarea de la 5 februarie. Modulul Lunar a aselenizat în formațiunea Fra Mauro; aceasta era destinația nereușitei misiuni Apollo 13.

Istoria navetei Apollo 14 legată de telepatie, constituie încă un mister din oceanul de paranormal. În timpul acelui zbor spațial s-a efectuat un experiment telepatic, reușit, confirmat de NASA.

A fost de fapt o corespondență telepatică între Terra și Spațiu care a demonstrat încă o dată că fenomenul de telepatie există cu adevărat.

Astronautul Edgar Mitchell, al șaselea om care a pășit pe Lună, a făcut o experiență oficială, a încercat să se transmită mesaje telepatice, prietenilor săi rămași pe Pământ.

Mitchell a încercat să transmită patru coloane a câte 25 de cifre, într-o secvență aleatorie, prietenilor de pe Pământ, care fuseseră deja informați cu privire la orarul transmiterii acestei transmisii. Această experienţă a fost efectuată de NASA. Din cauza vremii, lansarea navetei Apollo a întârziat 4 minute, în consecință, și transmisiile mentale ale lui Mitchell au fost decalate cu 4 minute.

Mitchell a trimis patru coloane de cifre, în fiecare din cele patru ședințe prevăzute. Doi dintre receptori au notat coloanele de cifre în toate reprizele, pe când doi dintre ei, din cauza decalajului dintre emisie și recepție, au notat doar două.

Loading...

Corespundeau cifrele transmise de Mitchell, cu cele recepționate pe Pământ? S-au descoperit 51 de corespondente.
Experiența a fost considerată un succes.

apollo14

Astronautul declara mai târziu că, au fost receptori care ghiceau răspunsul cu atâta rapiditate și ușurință, încât el considera că probabilitatea de hazard era mai mică de unu la mie.



loading...