Spiritualitate

APOCALIPSA SFÂNTULUI IOAN ȘI NIVELELE DE VIBRAȚII ALE MARII PIRAMIDE DIN EGIPT

Există un consens în ceea ce privește caracterul general al Apocalipsei Sfântului Ioan, semnificația global istorică, în care sunt prefigurate destinul omului și al planetei pe un termen nespecificat. Acest consens se regăsește în informațiile mediumnice mai ales, la care revin, pentru a consemna și punctul de vedere ezoteric.

În revelația sa de pe Insula Patmos, Sfântul Ioan a acumulat informații atât de vaste și de complexe, încât ele au nevoie de secole pentru a fi relaționate și înțelese în adevărul lor profund. Unele pasaje din Apocalipsa Sfântului Ioan au fost tăinuite, ele nu mai figurează în document, omisiunea datorându-se unor conducători din trecut ai Bisericii.

Însă, structura esențială, importantă a rămas. Sfântul Ioan consideră că vor veni două Apocalipse, respectiv, cea mică și apoi, cea mare. Sfântul Ioan vorbește despre revenirea Mântuitorului, deși nu se dă o dată exactă.

Apocalipsa face parte din cultura sfârșitului. Autoritatea necontestată a viziunilor despre sfârșitul lumii este Nostradamus, ale cărui profeții s-au îndeplinit aproape în totalitate. Există și o interpretare cosmică a Apocalipsei, în care termenii ecuației se mută în ezoterism sau în intuiții care evidențiază participarea structurilor cerești la reînnoirea lumii.

Sfântul Ioan a trăit o decorpoare-dedublare, în urma căreia s-a întâlnit cu Iisus Christos. Cele șapte stele ținute în mâna dreaptă au mai multe înțelesuri. Pleiadele, cele șapte legi ale universului, cele șapte planuri spirituale pe care Iisus le-a cucerit prin cunoaștere, și cele șapte centre de energie ale corpului, care la Iisus existau într-o perfecțiune absolută și într-o stare de funcționare integrală.
Sabia ascuțită, cu două tăișuri, reprezintă Binele și Răul, noțiuni pe care omul nu știe să le folosească așa cum trebuie, rănindu-se cu ascuțișul.

Iisus se ridicase deasupra dualității, stăpânind-o perfect. Un alt înțeles al celor șapte stele este acela că reprezintă cele șapte spirite planetare, cărora li s-a încredințat supravegherea omenirii. Prin cele șapte sfeșnice, cele șapte centre de energie, aceste spirite planetare, primind misiuni de ordin spiritual, au datoria de a determina pe cei care cred în Bine, în Lumină și în Dumnezeu, să-și redescopere adevărata identitate prin intermediul reactivării fiecărui centru energetic din cele șapte existente.

Se știe că piramida cea mare din Egipt are în interior o structură alcătuită pe calcule matematice foarte exacte, care prevăd chiar și ultima perioadă a secolului al XXI-lea. Piramida are șapte nivele de vibrații care vor fi reactivate într-un viitor apropiat.

pyramid - APOCALIPSA SFÂNTULUI IOAN ȘI NIVELELE DE VIBRAȚII ALE MARII PIRAMIDE DIN EGIPT

Cu fiecare nivel reactivat, omenirea va simți vibrația specifică, care va curăța câte un palier terestru cu efecte directe asupra omenirii. Când va fi reactivat al șaptelea nivel, a șaptea pecete în Apocalipsă, pe suprafața pământului se va răspândi o vibrație atât de înaltă, încât numai cei cu vibrații ridicate ale corpurilor, vor rezista. Cei care nu le au, vor muri sau se vor chinui.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top