Apocalipsa: O harta care prevesteste Armaghedonul

Apocalipsa: O harta care prevesteste Armaghedonul

Oamenii de ştiinţă preconizează sfârşitul lumii peste 5 milioane de ani, atunci când Soarele se va transforma într-o stea gigantă roşie. Religia susţine că Apocalipsa, descrisă în Biblie, este foarte aproape de noi încât uneori ignorăm toate semnele care ne prevestesc acest fapt.

Apocalipsa ca fiind o bătălie imaginară?

În anumite variante ale eshatologiei creştine, un anumit număr redus de credincioşi sunt aleşi ca să supravieţuiască Apocalipsei, în timp ce ceilalţi oameni vor muri fără drept de apel. Apocalipsa este întruchipată ca o ultimă bătălie, intre Dumnezeu şi Satana, cunoscută sub numele de Armaghedon şi care se va desfăşura în imensitatea Văii Meghido din Israel.

Trebuie să menţionăm că există două viziuni distincte asupra Apocalipsei. Cei mai mulţi adepţi ai religiei consideră Apocalipsa ca fiind o bătălie imaginară, abstractă, intre divinitate şi forţa răului. Trebuie să menţionăm că există şi sceptici, care susţin că Armaghedonul se va desfăşura pe un câmp de luptă între două armate cât se poate de reale, una dirijată de forţă binelui şi cealaltă de forță răului. În acest sens o hartă premergătoare Apocalipsei a fost întemeiată şi arata după cum se poate observa în imaginea ataşată.

Legenda și explicaţiile sunt după cum urmează:

Israel: Rusia porneşte o luptă fără precedent împotriva Israelului. Aici, la poalele Muntelui Meghido ar putea să aibă loc înfruntarea finală.

Raul Eufrat: va seca în momentul în care Apocalipsa este aproape (Apocalipsa 16:12). Rusia a construit un dig la Tabqa, Siria şi Turcia, de asemenea au construit ale diguri pentru a opri fluxul de apă. Armatele invadatoare pot în orice clipă să oprească debitul Eufratului pentru a-şi atinge ţelul.

Canalul Suez: oferă acces la Marea Mediterană şi Marea Roşie şi în cele din urmă la Oceanul Indian. Acesta este o legătură vitală pentru a sprijini navele.

Loading...

Yemen: În prezent trupele ruseşti şi cele cubaneze sunt staţionate în Yemen. Există o posibilitate foarte mare ca de aici să înceapă invazia asupra Orientului Mijlociu.  O flotă de nave  ruseşti (inclusiv submarine) este staţionata în Oceanul Indian / Marea Arabiei.

Autostrada Karakoram: A fost finalizata în anul 1982, această rută leagă China de Pakistan şi Orientul Mijlociu. În mod ironic, autostrada urmează cu stricteţe drumul antic pe care Alexandru cel Mare şi Gingis Han l-au folosit pentru invazie.

Dardanele: Este strâmtoarea care uneşte Marea Marmara cu Marea Egee. Un rabin evreu a declarat cu mai mult timp în urmă caatunci când Rusia se va pregăti să treacă strâmtoarea, Mesia o să coborâre pe Pământ”.

apocalypse

UE (albastru): Naţiunile membre ale Comunităţii Europene, o nouă confederaţie, sau cele zece state despre care se pomeneşte în Daniel 2:44

UE (roşu): Naţiuni pregătite să adere la noua confederaţie, Daniel (7: 24), un nou lider se va ridica şi va conduce Uniunea Europeană, el va scoate din confederaţie trei ţări  şi le va înlocui cu altele doua. El este Anticristul.

Steagul Rusiei: Naţiunile care se vor alia cu Rusia împotriva Israelului în conformitate cu Ezechiel 38:2,5,6 şi Daniel 11:44.

Săgeata Albastră: Posibile direcţii de atac ale aliaţilor împotriva luptei cu Israelul care în cele din urmă vor duce la bătălia finală.

Zona roşie: Vechile graniţe ale imperiului Roman.

Notă: În Zaharia (14:2) se susţine că înaintea Armaghedonului, toate naţiunile se vor întoarce împotriva Israelului. Atunci Dumnezeu va merge mai departe şi va porni lupta împotriva acestor neamuri.

Atunci voi strânge toate neamurile la război împotriva Ierusalimului. Cetatea va fi luată, casele vor fi jefuite, şi femeile, batjocorite; jumătate din cetate va merge în robie, dar rămăşiţa poporului nu va fi nimicită cu desăvârşire din cetate. Zaharia (14:2)

Ci Domnul Se va arăta şi va lupta împotriva acestor neamuri, cum S-a luptat în ziua bătăliei.  Zaharia (14:3)

loading...

Related posts