Apocalipsa: Europa invadată de musulmani și începerea unui nou război mondial

Apocalipsa lui Ioan a fost scrisă la sfârșitul secolului I e.n., de către unu evreu creștin, pe numele Ioan, pe care mulți îl consideră ca fiind Apostolul Ioan. Etimologic apocalipsa înseamnă revelație.

Apostolul Ioan are o revelație a lui Christos și transmite mesajul pe care acesta i l-a dat. Textul cărții are o esență profetică. Apocalipsa sau sfârșitul lumii. Va pieri omenirea în urma unei catastrofe naturale sau omul va fi principalul artizan?

Ioan a scris viziunile sale într-o grotă din Phatmos. Zona se afla sub control roman. Se estimează că, Ioan a scris această carte la 60 de ani după moartea lui Christos. Cartea este plină de profeții, mesaje, semne, simboluri. S-a scris mult despre toate acestea. Un lucru este cert, avem un sfârșit. Nu știm când și din ce cauză.

Nu dorim să facem o paralelă între Apocalipsa lui Ioan și catrenele lui Nostradamus, pentru că, mulți dintre dumneavoastră considerați acest lucru o blasfemie.  Revenim la un catren al lui Nostradamus, care pare să fie de actualitate și să-l analizăm fiecare dintre noi.

În Dunăre și Rhin va veni să bea,
Cămila cea mare și nu e pocăință,
Ronul va tremura mai tare ca Valea Loarei,
Și în apropiere de Alpi, Cocoșul îi va doborî.

Loading...

Chiar dacă mulți dintre noi suntem sceptici cu privire la catrenele lui Nostradamus, constatăm că, acest catren are un mesaj care ar putea să devină realitate sau este.

Situația afluxului de refugiați în Europa, bombardamentele din Siria, ne fac să analizăm cu atenție acest catren. Vlaicu Ionescu a fost un cercetător roman care și-a dedicat o mare parte din viață studiului catrenelor lui Nostradamus.

El a început această muncă titanică, în anul 1972. În anul 2002, el moare la New York, opera sa și decriptarea catrenelor rămânând neterminate. Există peste o mie de catrene scrise de Nostradamus.
Nostradamus descrie în unele dintre catrenele sale, începerea unui război mondial, al treilea, fiind numit războiul religiilor.

Nostradamus susține că va avea loc o invazie a lumii arabe în Europa, care va declanșa un război mondial.
Un alt catren este deosebit de interesant, pentru că el face referire la România.

Din Rusia va năvăli în masă,

Distrugătorul Antic va ruina acel oraș,

Violența distruge,

Romanie va suferi,

Astfel, flăcările Marelui Război ne mai putând fi oprite.  Cu siguranță, în cazul unui război, prima țară care va fi atacată de către Rusia va fi România.

apocalipsa

Acum câțiva ani, când citeam aceste catrene ne amuzam. Majoritatea gândeam că sunt fantasmagorii. Realitatea ne demonstrează cu totul altceva. Este vorba despre un viitor incert.  Și dacă, Nostradamus a avut dreptate?

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...