Mistere

Bizar

Apocalipsa ar putea fi adusa de un asteroid

2views

Un asteroid care este cunoscut de peste 100 de ani se pare că a revenit la viaţă, iar specialiştii spun că ar putea deveni un pericol pentru planeta noastră. Cometa ce poartă numele de 596 este situată între orbitele planetelor Marte şi Jupiter şi se pare că are dimensiuni de 100 de ori decât cele identificate până în prezent.

Dacă cercetătorii vor putea stabili că este o cometă, aceasta ar fi a şasea din centura de asteroizi care ameninţa să lovească Pământul. Deocamdată asteroidul este atent ţinut sub observaţie de NASA, care detectează toate obiectele care se afla în apropierea planetei noastre.

Mulţi astronomi au studiat acest obiectul suspicios şi au ajuns la concluzia că acesta s-a format prin  coliziunea cu alţi asteroizi mai mari ori este o fostă cometa a cărei gheaţă a fost topită de căldura Soarelui.

Se pare că apariţia noului asteroid a iscat discuţii şi în ceea ce priveşte profeţiile lui Nostradamus, năluca din văzduh  ar putea lovi Orientul Îndepărtat.  Acest asteroid care are caracteristici ciudate şi care pare mai degrabă o cometă care potrivit astronauţilor îşi revine la viaţă se apropie de planeta noastră şi nu putem decât să sperăm că nu ne vom afla în calea ei.

apocalipsa

Această teorie cum că asteroidul intitulat 596 este încât la stadiul de ipoteze iar principala problemă a specialiştilor este să determine cum a fost posibilă transformarea unei comete într-un asteroid şi care sunt probabilităţile că el să se îndrepte spre Terra.

Loading...
loading...