APA, SECRETELE LONGEVITĂȚII ȘI ALE MORȚII

APA, SECRETELE LONGEVITĂȚII ȘI ALE MORȚII

Au fost cazuri în care oamenii au supraviețuit fără alimente și 60 de zile, în timp ce, în lipsa apei, organismul nu a rezistat mai mult de câteva zile.

Despre apă se spune că ascunde secretele longevității și ale morții. Faptul că apa din corpul sugarilor este alcalină, iar cea care este în corpul bătrânilor este acidă, a deschis drumul unor cercetări interesante.

Profesorul Ion Mânzatu a studiat timp de 30 de ani proprietățile apei și a descoperit apa structurată, care este trecută prin diferite câmpuri magnetice sau electrice și dobândește calități excepționale. Ea este utilizată în cosmetică, industria farmaceutică și în agricultură unde grăbește germinarea.

Terapia cu apă

Apa vie sau alcalină are un efect stimulator și se obține la catod, polul negativ. Apa moartă sau cea acidă se obține la anod, polul pozitiv. Prin decuplarea curentului, întregul lichid devine neutru. Apa vie consumată determină formarea țesuturilor sănătoase. S-a constatat că animalele care consumă apă vie cresc mult mai repede.

Apa moartă consumată de oameni duce la distrugerea bacteriilor, iar în agricultură distruge mucegaiurile, dăunătorii, păduchii de pe frunzele copacilor.

În mitologia românească, apa vie conferea tinerețe, iar apa moartă vindeca rănile. Știința modernă a demonstrat că apa alcalină, consumată zilnic, previne apariția unor boli severe, cum ar fi cardiopatia ischemică, diabetul, hipertensiunea, cancerul.

Spre deosebire de apa vie, apa moartă, acidă, nu se bea. În schimb, ea este recomandată pentru diverse boli de piele, precum psoriazisul și pitiriazisul. Ea are un rol sanitar, curăță și vindecă.

Apa vie are un Ph de 8-9, iar apa moartă de 2-4. Apa vie fierbe la 105 grade Celsius și îngheață la mult sub zero grade. În Munții Dognecei, Banat, au fost descoperite izvoare cu apă cu un Ph de 8,15. Din punct de vedere microbiologic este pură. Nu conține nitriți și nitrați, materii organice, bacterii sau metale grele.

apa_imbuteliata

Profesorul Masaru Emotu a efectuat studii cu privire la prezența apei în organismul uman. La naștere, 90% din cantitatea de apă din organism este alcalină, datorită structurilor osoase cartilaginoase și moi. Pe măsură ce ne îmbolnăvim sau îmbătrânim, prezența apei alcaline în organism este sub 60%.

loading...
CATEGORIES
TAGS
Share This