The news is by your side.

Apa, locul unde sunt stocate toate informatiile despre Terra

0

Natura este o adevărată forță, neînțeleasă, care oferă foarte multe elemente care rămân încă un mister. Unul dintre aceste elemente este apa, care poartă o multitudine de secrete în transparența și cristalinitatea sa.

Masaru Emoto, un medic de origine niponă, a dezvoltat o pasiune pentru studierea apei și în urma experimentelor elaborate, a ajuns la concluzia că structura apei este mai complexă decât ne imaginăm. Apa este capabilă să înmagazineze emoțiile, atât pe cele pozitive, cât și pe cele negative. De la această concluzie și până a se ajunge la o comparație incredibilă cu conștiința umană nu a mai fost decât un pas.

Medicul este de părere că structura magnetică a apei este identică cu structura conștiinței umane. La fel cum apa înmagazinează emoții, gânduri și informații, la fel și conștiința umană imprimă orice trăire. Mai mult de atât, apa are o forța imensă de înmagazinare a informațiilor. Emoto crede că poate înmagazina informațiile pentru perioade imense de timp, ceea ce o poate face uneori periculoasă pentru corpul uman.

Jacques Benveniste, un imunolog francez, a descoperit că apa are o memorie și că reușește să imprime digital fiecare informație cu care intră în contact. Odată ștearsă această informație apa se transformă într-o altă apă, care este capabilă să rescrie digital informația. În acest sens, putem spune că apa funcționează precum o platformă de stocare care se conectează la un calculator și în funcție de dorințele utilizatorului informația rămâne sau se şterge.

Cercetătorul rus Alexander Stiepanow a efectuat un experiment fantastic cu apa. El a luat un pahar de apă și l-a pus pe fruntea unui om. După o perioadă de timp a prelevat apa din pahar și a expus-o testelor. Informația magnetică din om se transferase cu succes în memoria apei. A comparat apa din pahar cu o altă apă care nu intrase în contact cu subiectul respectiv și a constata cu stupoare că cele două ape sunt atât de diferite. Mai mult de atât, Stiepanow a luat un alt pahar cu apă pură și de data aceasta l-a așezat pe o fotografie cu fruntea aceluiași om. Ciudat sau nu, și această apă înmagazinase informația magnetică a persoanei respective, graficul studiului era asemănător cu apa din paharul care fusese așezat direct pe fruntea personajului.

apa Apa, locul unde sunt stocate toate informatiile despre Terra

Studiile cu privire la misterele pe care le ascunde apa sunt doar la început, dar descoperirile efectuate până în prezent sunt de-a dreptul uimitoare. Vă puteți imagina că apa se comportă ca un spion care înmagazinează toate informațiile de pe această planetă? Probabil că aceste informații sunt extrase de cineva pentru că altfel nu se explică această capacitate de stocare fantastică.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și