APA, LEGĂTURA CU DIVINUL

APA, LEGĂTURA CU DIVINUL

În anul 1980, un medic imunolog pe nume Jacques Benveniste avea să declare că apa are proprietatea de a păstra memoria moleculelor cu care intră în contact.

Comunitatea științifică nu avea să susțină teoria lui Benveniste și chiar a solicitat ca acesta să fie exclus din lumea științifică.

La început, din curiozitate, omul de știință Luc Montagnier, laureat al premiului Nobel, a preluat cercetările lui Benveniste. La scurt timp, și-a dat seama că ceea ce susținea Beneviste poate fi considerată una dintre marile descoperiri ale secolului al XX-lea.

Luc Montagnier este recunoscut prin cercetările pe care le-a efectuat privind virusul HIV. El a detectat în plasma sanguină a persoanelor bolnave de SIDA unde electromagnetice. Această descoperire a deschis noi căi pentru tratamentul și vindecarea acestei boli.

După această descoperire, Montagnier și-a continuat cercetările pe descoperirile realizate de predecesorul său, Benveniste. El constată că apa are o caracteristică vibratorie care transmite informația moleculară și genetică. La fel și sângele care este infectat cu viruși are aceeași proprietate.

În spatele unei simplități a apei se ascunde un mister greu de descifrat. Apa are memorie, la acest rezultat au ajuns specialiștii.

Loading...

Unul dintre aceștia este Masaru Emoto. El a studiat structura apei supusă la diverse tipuri de influențe energetice pozitive sau negative cum ar fi, vorbe, cuvinte scrise, rugăciuni, muzică, imagini.

Emoto a descoperit că apa se modelează sau se cristalizează în funcție de amprenta care intră în contact cu ea. Este cunoscut faptul că apa constituie 70% din organismul uman și transmite informații către celulele umane.

Memoria apei este încă un concept controversat în lumea științifică, care însă poate oferi o perspectivă profundă asupra interacțiunii permanente între om, mediu și viață.

OBIECTE SONORE NEIDENTIFICATE

Apa conține o energie vindecătoare. Așezați-vă pe malul mării sau al oceanului și toate grijile, tot stresul vor dispărea.

Emoto susține că toate gândurile și emoțiile rezonează pozitiv sau negativ cu apa care stochează mesaje ascunse. Apa face legătura cu divinul, cu sacru.

loading...

Related posts