Mistere

Spiritualitate

Apa de piramidă, agentul terapeutic care vindeca o multitudine de afectiuni

9views

Despre efectul de piramida s-a auzit de multa vreme, dar putina lume a recurs la terapia cu apa de piramida, o metoda simpla si la indemana pentru a ne imbunatati starea de sanatate. Efectul de piramida a fost folosit in urma cu 4.000 de ani de egipteni, care descoperisera ca procesul descompunerii in interiorul constructiilor piramidale este mult incetinit. In ultimii ani, oamenii au construit piramide moderne pentru dezvoltarea intensiva a culturilor vegetale, prelungirea duratei de conservare a unor alimente si producerea apei de piramida, „apa vie“, cum i se mai spune. Avand calitati deosebite, apa energizata in interiorul unei piramide a inceput sa fie folosita ca agent terapeutic. Iata cum putem sa obtinem si noi aceasta apa si in ce cazuri o putem folosi pentru sanatate, dar si pentru prelungirea termenului de valabilitate al alimentelor.

  • Apa se purifica si se energizeaza

Efectul de piramida este incontestabil, dar unii oameni considera ca acesta este inca un fenomen neobisnuit. Nu e nimic misterios in aceste proprietati ale piramidelor, totul a fost explicat si certificat stiintific. Despre ce e vorba? Majoritatea proceselor naturale care se desfasoara in organismele vii se intensifica si se armonizeaza atunci cand acestea sunt introduse in campul de forta al unei piramide construite dupa proportiile celebrului monument al faraonului Keops din Egipt. Cel mai puternic efect se obtine atunci cand organismele sunt plasate la o treime de baza piramidei si la doua treimi de varful ei. S-a constatat ca nu numai organismele vii, ci chiar si materia neinsufletita capata proprietati deosebite atunci cand sta in piramida. Cel mai interesant efect al piramidei apare asupra apei. Lichidul devine, din punct de vedere microbiologic, mai pur, se pastreaza mai mult timp si, mai ales, atunci cand este consumat de catre organismele vii, are efecte stimulative asupra proceselor de crestere si efecte curative pentru o lista foarte lunga de afectiuni. De fapt, actiunea apei energizate in piramida se rasfrange asupra intregului organism, stimulandu-l sa se apere singur si sa lupte cu boala.

  • Matura toxinele din organism

Persoanele la care tratamentul cu apa de piramida s-a dovedit a fi cel mai eficient sunt cele care se confrunta cu blocarea proceselor de eliminare a toxinelor si care prezinta o receptivitate foarte mare la factorii perturbatori din mediul exterior (cum ar fi poluarea aerului si a alimentelor, poluarea sonora, stres). Cura cu aceasta apa, denumita „apa vie“, este recomandata in afectiuni precum astenie, constipatie, boli de piele, apetit dereglat, afectiuni digestive, scleroza in placi, boli virale recidivante, afectiuni renale, hepatice, pancreatice si pulmonare, boli cardiace sau cerebrovasculare, infectii, imbatranire precoce. Apa de piramida actioneaza asupra intregului organism, sporindu-i imunitatea, il incarca cu energii pozitive, stimuleaza campurile bioenergetice, accelereaza procesul regenerarii celulare, incetineste inmultirea microbilor. Consumata in locul apei potabile, apa de piramida ajuta la eliminarea toxinelor, activeaza si echilibreaza metabolismul, dinamizeaza circulatia sanguina si incetineste procesele oxidative din organism. Printre bolile mai grave in care administrarea apei de piramida are efecte de exceptie se numara si cancerul de orice tip. Trebuie retinut ca apa energizata in piramida nu este un panaceu, nu face minuni, dar o cura cu un astfel de lichid are rezultate vizibile in ameliorarea suferintelor si, mai ales, in recapatarea tonusului cerebral si organic.

  • Sa ne construim singuri o piramida

Pentru a obtine apa de piramida ne trebuie o piramida care sa respecte riguros proportiile celei din Egipt. Se poate realiza din sarma de cupru (aluminiul este energofag), cu grosimea de 2-4 mm, din care se construieste un schelet piramidal cu laturile bazei egale. De asemenea, muchiile trebuie sa fie egale, dimensionate in asa fel incat volumul piramidei sa fie de 10 ori mai mare decat cel al apei pe care dorim sa o energizam. Efectul este cu atat mai puternic, cu cat piramida este mai mare. Laturile trebuie sa aiba cel putin 40 cm, iar muchiile, 38 cm. Unghiurile bazei trebuie orientate spre cele patru puncte cardinale. Trebuie sa stim ca, daca nu se respecta detaliile geometrice, efectul nu apare. In centru se pune un stalp de sustinere, desi unii practicieni spun ca nu e absolut necesar. In jurul acestuia se asaza vase cu deschidere larga, din portelan, lut ars sau sticla, in care se pune apa. Locul in care se plaseaza vasele trebuie sa fie situate la o treime de baza piramidei, pe un suport. De ce numai acolo? Pentru ca in centrul de greutate al piramidei, spun radiestezistii, energiile telurice se intrepatrund. Exact la aceeasi inaltime este plasat principalul nostru centru energetic, sub buric. Fotografiat in infrarosu, vortexul format in interiorul unei piramide are configuratia acidului dezoxiribonucleic (ADN). Pentru evitarea patrunderii prafului si altor impuritati, piramida poate fi acoperita cu o folie de celofan sau hartie, respectiv o alta piramida. Nu se folosesc capace de metal, deoarece deturneaza energia captata. Inaltimea suprafetei apei trebuie sa fie cat mai sus posibil. Daca nivelul apei e jos, in jumatatea inferioara a inaltimii piramidei, in unele faze ale lunii, se constata cresterea aciditatii apei.

  • Cum obtinem apa de piramida?

Durata de energizare a apei este de minimum 12 ore si maximum 24 de ore. Nu se constatata efecte negative evidente daca intarziati scoaterea vaselor de sub piramida. Apa trebuie sa fie plata sau de izvor sau macar fiarta. Valoarea terapeutica sporeste daca intrebuintam pentru energizare apa argiloasa sau apa distilata. Se poate folosi si apa de robinet, dar efectul va fi mai slab. Apa de robinet trebuie sa stea 24 de ore intr-un vas inainte de a fi plasata in piramida, pentru decantarea impuritatilor. Apa energizata nu se fierbe, nu se mai prepara in niciun alt mod, desi, dupa unii practicieni, se poate folosi si la prepararea infuziilor. In acest caz, preparatele din plante care au la baza apa de piramida trebuie sa stea si ele sub piramida. Apa energizata in piramida se pastreaza in sticle inchise cu dop. Valabilitatea este de doua saptamani la temperatura camerei si o luna, la frigider. Cura cu apa de piramida nu trebuie sa depaseasca doua saptamani, deci puteti energiza apa o singura data pentru intreaga perioada de tratament. Ca proportii, de pilda, pentru circa doi litri de apa vie, laturile bazei piramidei trebuie sa fie de 45 cm, iar muchiile de respectiv 42,8 cm. In primele zile se beau cantitati mai mici, pentru obisnuirea organismului. Aceasta apa se poate utiliza concomitent cu alte tratamente, pe care le potenteaza.

Loading...
  • Cura cu apa de piramida

In tratamentul cu apa de piramida, se poate bea apa ca atare, in ceaiuri sau inclusa in alimentele de regim, deoarece le sporeste forta terapeutica. Unii bioterapeuti recomanda sa nu fierbem apa de piramida. In loc de apa obisnuita, se va bea doar apa de piramida, excluzandu-se alimentele cu aditivi sintetici, carnea, margarina, zaharul. Durata curei nu trebuie sa depaseasca 14 zile, 3 luni consecutiv, cu doua saptamani pauza. Efecte adverse la aceasta cura nu se cunosc. Perioadele de pauza sunt absolut necesare, in acest timp organismul asimiland informatia energetica primita. Efectele se vor vedea repede, chiar in primele zile se va regla metabolismul, pofta de mancare, in primele doua saptamâni se vor elimina toxinele din organism. Aceasta cura ajuta la slabit si reduce si regleaza tensiunea arteriala. Dupa 3-5 luni de tratament cu apa de piramida, se constata reducerea sau vindecarea unor pareze, precum si cresterea rezistentei organismului la diferite boli. Apa energizata in piramida poate fi folosita si la spalarea parului, firele de par devenind mai viguroase si mai matasoase. Folosirea regulata a apei de piramida la spalarea fetei vindeca acneea, pielea devine mai catifelata si capata un aspect mai tanar. Un alt efect vizibil este o stare pozitiva, optimista, dar si un somn odihnitor. O piramida de hartie tinuta pe cap limpezeste gandurile si alunga migrenele.

  • Lame, baterii si bijuterii regenerate

La ce mai e buna o piramida? Daca tot ati construit-o, este pacat sa nu cunoasteti si alte utilizari ale efectului de piramida. Asezate in centrul de greutate al constructiei, semintele germineaza mai usor si cresc mai repede. Plantele vor fi mult mai sanatoase, iar legumele mult mai mari ca de obicei. Plantele udate cu apa de piramida cresc mai repede si mai sanatoase, iar florile din vaze nu se ofilesc. Plantele crescute sub piramide de sticla prevazute cu aerisire, se dezvolta mai mult si sunt mai rezistente la agenti patogeni. In piramida, fructele isi pastreaza prospetimea timp indelungat. Carnea pastrata sub piramida nu se strica. Este comestibila si dupa cateva luni. Viteza de fermentare in procesul de obtinere a diferitelor branzeturi este mult accelerata. Lamele plasate in centrul de greutate al piramidei se ascut singure. Bateriile uscate, depozitate in piramide, isi revin si mai pot functiona ca si cum ar fi fost reincarcate. Bijuteriile puse in apa de piramida se curata singure, in 10-15 minute. Experientele au aratat ca persoanele care dorm sub piramida au un somn profund regenerator in numai 3-4 ore si isi sporesc chiar si energia sexuala. Un efect pozitiv se obtine si daca piramida este plasata sub pat. Mai mult timp petrecut in piramida ajuta la tratarea migrenelor, arsurilor si fracturilor. In 15 minute, organismul se revigoreaza complet oricat am fi de obositi. In interiorul piramidei, meditatia este mai profunda, ne linistim foarte usor. In Moscova, exista 17 piramide din fibra de sticla, cea mai mare dintre ele avand o inaltime de 40 de metri. Vizitatorii declara ca, dupa cateva ore petrecute in interiorul piramidei, se simt „de parca ar avea aripi“.

apa de piramida


  •  Experimente uimitoare

    Francezul Antoine Bovis a observat in 1940 ca, in interiorul piramidei, are loc un proces de mumificare naturala. El a gasit in Piramida lui Keops soareci care, in loc sa devina schelete, se deshidratasera. Revenit in Franta, Bovis a construit o piramida din carton care respecta proportiile celei egiptene si a orientat-o pe directia N-S. In pozitia corespunzatoare camerei faraonului, aproximativ la 1/3 din inaltime, a plasat cadavrul unei pisici. Spre mirarea lui, cadavrul s-a deshidratat, mumificandu-se. Rand pe rand, cercetatori din numeroase tari au facut experimente care au demonstrat ca efectul de piramida exista. Primul brevet de inventie care foloseste efectul de piramida ii apartine lui Karel Drbal. In 1959, el a inventat un dispozitiv piramidal de ascutit lame de ras. Cercetarile au aratat ca lama isi mareste de cateva ori durata de utilizare, daca este asezata intr-o piramida. Din acel moment si pana azi, in punctul considerat activ din interiorul piramidei s-au plasat cele mai neasteptate obiecte. Dr. Marioara Godeanu si colectivul de savanti care au facut cercetari la Piramida de la Pitesti, au descoperit ca alimentele se pastreaza in piramida mai bine decat in frigider. Asezand piramide pe stupi, au constatat ca productia de miere a crescut enorm, albinele audevenit mai robuste si inmultindu-se mai rapid. O planta bolnava, pe cale de a se usca, a redevenit viguroasa.


  •  Alte efecte ale piramidei

  – Energia piramidei actioneaza chiar si asupra dulciurilor, aciditatea din fructe se diminueaza, gustul devine mai pronuntat.

– Dupa aproximativ patru ore de expunere sub piramida, sucul de struguri devine mai putin acru si cu gust mai bun.

– Ierburile de leac, puse la uscat in piramida, isi pastreaza culoarea verde si au o forta tamaduitoare mai mare.

– Asezati un litru de lapte sub piramida. Dupa o luna veti avea cea mai gustoasa branza fara E-uri.

– Cremele, uleiurile de masaj, produsele cosmetice tinute sub piramida devin mult mai eficiente.
– Folia de aluminiu incarcata 2 ore cu energia piramidei trateaza cu succes durerile reumatice si de artroza. Aceeasi folie aplicata pe ficat ia durerile hepatice si biliare.

sursa

loading...