X-Files

ANUNŢ-BOMBĂ în „Pravda”. RUSIA a reușit să intre în CONTACT cu o CIVILIZAȚIE EXTRATERESTRĂ

Pravda.ru susține că jurnaliștii săi au vorbit, în urmă cu mai multe luni, cu un fost ofițer din Miniserul de Interne, un locotenent-general în rezervă, doctor și membru al Academiei de Științe Naturale, Alexey Savin, care a dezvăluit că un grup de cercetători a luat contact cu o altă civilizație în anii ’80.

Ministerul Apării de la Moscova lucra, în perioada URSS, în secret, la un proiect de realizare a unui super-om cu puteri paranormale. În cadrul acestui proiect, cercetătorii au intrat în contact cu o civilizație extraterestră, susţine Alexey Savin, conform Pravda.ru, scrie EVZ.

Vasily Yeremenko, un alt general, care a lucrat în KGB și a supervizat cercetarea sovietică în aviație, a spus că au fost adunate numeroase dovezi despre obiectele zburătoare neidentificate. Lansatoarele de rachete aveau instrucțiuni speciale în caz că detectau OZN-uri. Potrivit surselor, OZN-urile apăreau de cele mai multe ori în zonele unde rușii testau echipamente militare și arme.

„Putem spune că ne-am dat seama cum să atragem OZN-urile la baza din Vladimirokva. Am crescut foarte mult numărul de zboruri militare. Când intensitatea activității noastre creștea, apăreau și obiectele neidentificate”, a spus unul dintre generali.

La început, rușii nu au putut identifica fenomenul. Credeau că obiectele pot fi de origine japoneză sau americană.

„Problema OZN-urilor este azi atât de obscură pentru că mulți cercetători nu o iau deloc în serios. Piloții au văzut aceste obiecte, dar refuză să vorbească public despre asta”, a adăugat Vasily Yeremenko.

loading...

Șase participanți au primit șansa de a face contact fizic cu extratereștrii, mai scrie Pravda, în timp ce doi au ajuns chiar pe o navă a acestora. Savin susțin că extratereștrii nu erau prea dornici să împartă informațiile pe care le dețin. Singurul lucru asupra căruia au căzut de acord oamenii și extratereștrii a fost despre colaborarea pentru tratarea unor boli.

”Civilizația noastră este prea tânără pentru ca ei să fie interesați de un dialog. Noi putem să ne facem rău prin acțiunile noastre prostești, astfel că ne păzesc”, a adăugat generalul.

extraterestri - ANUNŢ-BOMBĂ în "Pravda". RUSIA a reușit să intre în CONTACT cu o CIVILIZAȚIE EXTRATERESTRĂ

Grupul a fost dezactivat în 1993. Există foarte puține dovezi despre acest proiect în arhivele Ministerului Apărării.

”De curând, am încercat să repetăm experimentul și am reușit. Este important să continuăm să vorbim cu extratereștrii mai ales în situația în care suntem, când condițiile meteo se schimbă, iar apa de băut este tot mai puțină”, a mai spus Alexey Savin.


Realitatea

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top