Descopera

ANUNNAKI CUNOȘTEAU EFECTELE AURULUI MONOATOMIC

Textele sumeriene descriu sosirea pe Pământ a unei rase extraterestre pe care au numit-o Anunnaki. Umanoizi, călători prin spațiul cosmic, au sosit pe Pământ acum 450000 de ani, de pe planeta Nibiru.

Sumerienii considerau că Nibiru este cea de a 12 a planetă a sistemului nostru solar. Anunnaki au sosit pe Pământ între cele două era glaciare, atunci când planeta Nibiru s-a apropiat foarte mult de planeta noastră. Locul ales de aceștia a fost Mesopotamia, pentru că erau surse de apă și clima mai blândă.

Sub conducerea lui Anu, aceștia încep colonizarea planetei. Mai târziu, acești vizitatori vor fi numiți zei sau Nefilim. Cercetătorul Loyd Pye explica, Anunnaki au căutat aurul pentru a-și salva atmosfera, în care se dezvoltaseră găuri prin distrugerea stratului de ozon și pentru vindecare și longevitate.

Savanții de azi recunosc că repararea stratului de ozon se poate face cu ajutorul împrăștierii unui strat subțire de particule de aur.

Dovada faptului că Anunnaki au exploatat aur terestru este și o mină de aur descoperită în Africa și care are o vechime de peste 100000 de ani. Aurul era transportat în Mesopotamia, unde era topit și transformat în lingouri.

Pentru că munca în mine era istovitoare, extratereștrii au hotărât că au nevoie de crearea unor muncitori primitivi care să efectueze această muncă. A fost creat muncitorul sclavul, numit Adamu, pe care noi l-am numit Homo erectus.

loading...

Potrivit legendelor sumeriene ei au dat naștere multor ființe modificate genetic, tauri și lei cu capete de om, animale înaripate, umanoizi sau supraoameni, cum ar fi Atlas, Goliat, Typhon.

În Mesopotamia au fost descoperite statui care reprezentau tauri înaripați cu capete de om. În ceea ce privește aurul în medicină, cele mai vechi atestări ale utilizării lui vin din Alexandria, Egipt. Se considera că aurul era un stimulator al forței vitale. Aurul era un metal mistic care întinerea și vindeca.

Mai târziu, chirurgii implantau o bucățică de aur lângă o rană, pentru a atenua durerile și a accelera vindecarea.

Printr-un proces de rupere a legăturii de valență dintre atomi, aurul devine monoatomic, este hidrosolubil și nu mai conține nicio structură metalică. Având structura de dimensiuni subnanometrice, el pătrunde în structura celulară, până la nucleu, intervenind asupra structurii ADN.

Arheologii au descoperit pe Muntele Sinai un adevărat atelier unde se producea aurul monoatomic. În nișa unui perete a fost descoperită o pulbere albă care dispărea în momentul în care era frecată între degete.

Anunnaki - ANUNNAKI CUNOȘTEAU EFECTELE AURULUI MONOATOMIC

În Vechiul Testament se spune despre Moise care s-a întors de pe Muntele Sinai, de unde luase vițelul de aur. L-a topit, l-a amestecat cu apă și a dat acest amestec fiilor lui Israel ca să-l bea.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top