ANUNNAKI, CIVILIZAȚIE EXTRATERESTRĂ CARE PROVINE DE PE O PLANETĂ DIN SISTEMUL NOSTRU SOLAR

Câți dintre noi credem în existența extratereștrilor? Câți dintre noi tratăm cu seriozitate existența unei vechi civilizații extraterestre numite Anunnaki?

Anunnaki mai sunt numiți vechii oameni ai spațiului sau cei care au coborât din cer pe pământ. Mulți cercetători susțin că, aceștia provin de pe o planetă din sistemul nostru solar, nedescoperită încă. Ei au ajuns pe pământ acum 400000 de mii de ani și au fost motorul civilizației noastre.

Alți cercetători sunt sceptici și susțin că, Anunnaki sunt o invenție mitologică a omului. Nu vrem să intrăm în această dezbatere. Vă prezentăm câteva informații care susțin ipoteza existenței acestei civilizații, în urma probelor pe care ei le-au lăsat pe planeta noastră.

În anul 1976, cercetătorul Sitchin publica cartea Cronicile Pământului. Sitchin a fost printre primii cercetători care a susținut ipoteza venirii lor pe planeta noastră.

Sitchin este cel care a tradus textele sumeriene de pe tăblițele de argilă descoperite în vechi situri arheologice. Poate că, descoperirea pe care arheologii au făcut-o în Africa, va confirma ipoteza lui Sitchin. Ne referim la ruinele unui oraș care ocupă o suprafață de 1500 de metri pătrați.

Ceea ce este impresionant este faptul că ruinele au o vechime de peste 200000 de ani. Curios este faptul că, în apropierea acestei metropole există mai multe mine de aur.

Cercetătorii susțin că, această civilizație a populat metropola mai multe mii de ani și dispunea de mijloace și tehnici performante cu care a extras o mare parte din aur.

Aurul extras nu era folosit în comerț sau pentru confecționarea unor obiecte prețioase. El era utilizat în tehnologia pe care această civilizație o dezvoltase. În cartea sa, Sitchin susține că Homo Sapiens este un hibrid dintre Anunnaki și Homo Erectus.

În multe din desenele preistorice, sunt reprezentanți indivizi care dețin obiecte imposibil de acceptat pentru acea perioadă, de exemplu ceasuri. În ruinele vechii metropole Ninive, au fost descoperite peste 22000 de tăblițe din argilă, ale căror texte vorbesc despre o civilizație numită Anunnaki și tehnica pe care o dezvoltaseră.

Pe una dintre tăblițe se vorbește despre primul om, numit Adamu. În textele ebraice întâlnim numele de Adam, care înseamnă om. Nu știm dacă sunt simple coincidențe, dar istoricii au evitat să să le comenteze, să le insereze în paginile de istorie.

Alți cercetători admit existența unei civilizații Anunnaki, dar consideră că aceasta își are originile pe Terra. Ei fac referire la o rasă reptilo-umanoidă, care a trăit acum 60 de milioane de ani și este la originea catastrofei care a dus la dispariția lor și a dinozaurilor.

Cei care au supraviețuit au fost motorul dezvoltării vieții pe planeta noastră. Vezi, metropole, piramide. David Icke, un renumit cercetător, pune în discuție o altă ipoteză. Anunnaki sunt o civilizație care provine de pe planeta Nibiru. Ei fac parte dintr-o specie de reptoizi care mai întâi au colonizat Marte și Luna, iar mai târziu, planeta noastră.

Tradiția orientală susține că, omul are strămoși reptilieni. Împărații chinezi se proclamau că sunt descendenții dragonului.
Indienii vorbesc despre Nagas, o divinitate serpentiformă. Triburile de Dogoni din Mali susțin că, strămoșii lor au venit din ceruri și erau reptilieni.

Anunnaki - ANUNNAKI, CIVILIZAȚIE EXTRATERESTRĂ CARE PROVINE DE PE O PLANETĂ DIN SISTEMUL NOSTRU SOLAR

Egiptenii aveau o divinitate șarpe, Kneph. Civilizațiile din America centrală vorbesc despre un strămoș care era un șarpe înaripat.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns