Bizar

Anunnaki au creat omul actual. Iată cele mai importante trăsături moștenite de la reptilieni

În conformitate cu legenda sumeriană, atunci când Anunnaki au coborât pe Terra au manipulat genetic omul pentru a crea o versiune mai bună. Atunci au fost realizate 3 versiuni umane și ADN-ul a fost prelucrat în așa fel încât omul a deprins mai multe calități de la reptile.

Nu se poate preciza cu exactitate modul în care omul a fost manipulat genetic, dar este cert că din cei 64 de codoni ai ADN-ului nostru doar 20 sunt activi. Vă imaginați de ce era capabil omul, dacă funcționau toți codonii? În plus ADN-ul uman diferă foarte mult de cel al primatelor, în sensul că are 46 de cromozomi, iar al primatelor 48. Primii doi cromozomi din ADN-ul uman par a fi topiți împreună și de aici poate să pornească sinuosul drum al ingineriei genetice asupra omului.

Pe lângă ADN, se pare că atunci când omul a fost modificat i s-au impus mai multe calități sau elemente care se regăsesc la o reptilă. Trebuie să amintim că extratereștrii Anunnaki sunt considerați a fi reptilieni și implementându-i omului elemente de reptilă și-au lăsat oarecum semnătura pe creația lor. Iată care sunt aceste elemente:

Creierul de reptilă

Toți oamenii se nasc cu acest creier. El se regăsește la orice tip de reptilă și se pare că are funcția de a bloca frica.

Tensiunea arterială mai mică

loading...

Se pare că omul a moștenit tensiunea arterială mică de la reptile. Celelalte animale au presiunea sanguină mult mai mare.

Temperatura corpului

Temperatura corpului uman este de asemenea una foarte mică în comparație cu primatele. Atunci când ingineria genetică s-a produs, noua versiune de om s-a născut cu o temperatură a corpului mult mai mică.

O vertebră suplimentară

La fel ca și reptilele, unii oameni se nasc cu o vertebră în plus, Acest fapt nu poate fi explicat de medicină în niciun fel, dar probabil că și acest element face parte din semnătura Anunnaki.

Rh negativ

Unii oameni s nasc cu Rh-ul negativ. Aceștia sunt considerați anomalii din punct de vedere medical.

Sistemul Rh clasifică sângele uman după prezența sau absența unor proteine specifice pe suprafața hematiilor. Determinarea statutului Rh ține cont de cea mai frecventă dintre acestea: factorul D, sau antigenul D.

Indivizii ale căror hematii prezintă antigen D pe membrană sunt considerați Rh+ (pozitiv), ceilalți Rh- (negativ). Spre deosebire de sistemul AB0, în sistemul Rh absența antigenului nu presupune existența anticorpilor specifici; indivizii Rh- nu au în mod normal în ser anticorpi anti D.

reptilieni1 - Anunnaki au creat omul actual. Iată cele mai importante trăsături moștenite de la reptilieni

Lipsa de empatie

Aceasta este principala trăsătura a reptilelor. Culmea este că aceasta se regăsește și la om și odată cu evoluția sa empatia devine din ce în ce mai vizibilă.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top