ANUNNAKI, ATOTPUTERNICII CARE AU LĂSAT PLANETA ÎN DERIVĂ

ANUNNAKI, ATOTPUTERNICII CARE AU LĂSAT PLANETA ÎN DERIVĂ

Textele de pe vechile tăblițe sumeriene afirmă că Anunnaki au venit pe pământ acum 450000 de ani, căutând aur într-o zonă africană. Studiile făcute de o corporație afro-americană au scos la iveală dovezi impresionante ale unor săpături făcute în minele de aur africane, acum 60000 de ani.

Thomas Huxley, om de știință, afirma că în acea perioadă, homo erectus s-a transformat în homo sapiens, mărimea creierului uman a crescut considerabil, într-o perioadă foarte scurtă. Huxley considera că o asemenea trecere nu se poate produce decât la un interval de câteva milioane de ani. El concluziona, cineva sau ceva au intervenit.

Timp de mai bine de un milion de ani, forma fizică a oamenilor a rămas neschimbată., pentru ca, peste noapte, să apară homo sapiens.
Potrivit credinței sumeriene, prima femeie care a născut un prunc provenea din Africa.

Celebrul om de știință Douglas Wallace a comparat ADN-ul a câtorva mii de femei și a ajuns la concluzia că acestea proveneau dintr-un singur strămoș feminin african. A fost studiat ADN-ul a mii de femei, de origini rasiale diferite, provenind din zone geografice diferite și toate acestea aveau un strămoș feminin comun.

Textele sumeriene vorbesc despre atotputernicul Anu care avea doi fii, Enki, care l-a creat pe homo sapiens și Enlil, fratele său vitreg, care mai târziu devin rivali, în dorința de a stăpâni pământul. Războaiele dintre cei doi au distrus orașele Sodoma și Gomora, localizate în sudul Mării Moarte, unde nivelul de radioactivitate rămâne până astăzi cu mult peste media obișnuită.

Toate culturile lumii fac referire la Marele Potop. Tăblițele sumeriene nu fac excepție. Ele descriu modul în care Anunnaki au părăsit planeta în navele lor zburătoare, în timp ce Pământul era acoperit de ape. Este incontestabil faptul că între anii 11000-4000 î.Hr., pe pământ s-a produs o catastrofă greu de imaginat. Dovezile geologice și biologice susțin acest lucru.

Loading...

Unele descrieri relatează faptul că soarele și luna au dispărut, au urmat ploi, îngheț, cerul parcă se prăbușea, iar pământul se înălța și scufunda.

Vechile texte chinezești descriu cum pilonii pe care se sprijinea cerul s-au prăbușit. Pământul s-a dezechilibrat și s-a scufundat în partea de sud-est, ceea ce a determinat o inundare a acestei zone cu apele mărilor și oceanelor din nord-vest. Tot în acea perioadă, steaua nordului și steaua sudului și-au inversat pozițiile.

Anunnaki

Toate aceste relatări sunt asociate cu Atlantida și Mu, două continente care erau guvernate de rase avansate și au dispărut în mod misterios.
Dovezile geologice descoperite mai târziu, sugerează că în zona Insulelor Azore a avut loc scufundarea unei imense mase de pământ care făcea legătura între Europa, America de Nord, Islanda și Groenlanda. Lângă Bimini, un loc situat în Triunghiul Bermudelor, au fost localizate sub apă clădiri, ziduri, drumuri.

loading...

Related posts