Conspiratii

ANUL LUMINII ESTE APOGEUL NOII ORDINI MONDIALE

Piramida care este pe bancnota de un dolar are nimic în comun cu creștinismul sau cu SUA. Este un simbol francmasonic. El ascunde o semnificație precisă. Anul 1776 este înscris la baza piramidei, alături de textul Novus ordo seclorum.

În acel an, a fost semnată declarația de independență a SUA și a fost creat oficial, Ordinul Illuminaților din Bavaria. Anul 1776 reprezintă debutul marelui proiect al Noii Ordini Mondiale.

În calendarul masonic, anul 1776 corespunde anului lucis 5776. În calendarul ebraic, anul 5776 începe în 13 septembrie 2015 și se termină în 13 august 2016. Această perioadă este considerată anul luminii.

Distanța de la baza piramidei, până la vârful său, are 5776 de picioare. În mijlocul piramidei tronează ochiul luciferic.

Când lumina apare se produc și umbre. Acestea pot modifica percepția despre realitate. Lucifer este cel care poartă lumina, dar aceasta trebuie folosită cu moderație, pentru că, poate produce orbirea. Anul care va începe în 13 septembrie este anul de vârf al mișcării masonice. Va fi un an al luminii sau al întunericului?

Tot în anul care va veni, CERN, Organizația Mondială pentru Cercetare, va descoperi ceea ce am numit universuri paralele. Declarația a fost făcută de un reprezentant al stafului.

loading...

Este vorba despre un proiect derulat în condiții strict secrete, care are ca scop descoperirea universurilor negre sau sumbre. Pastorul american, Lindsey Williams, susține că are informații de la elita Noii Ordini Mondiale și că ceva se va produce, care ne va afecta pe fiecare în parte.

Conform declarațiilor sale, în data de 25 septembrie, Papa va anunța în fața unei mari audiențe, în SUA, oficializarea Noii Ordini Mondiale și va îndemna supușii la obediență. El mai susține că suntem într-o cădere liberă în ceea ce privește economia mondială, vezi China, și că o nouă monedă va fi introdusă pe piață.

Se spune că, Vaticanul și-a negociat, încă din luna mai, stabilitatea sumelor fabuloase de care dispune. Negocierea s-a făcut cu reprezentanții de vârf ai Noii Ordini Mondiale.

Să nu uităm că, în timpul celui de al Doilea Război Mondial, Vaticanul a fost printre puținele state, alături de Elveția, care au prosperat. Afacerile nu au culoare sau miros. Vaticanul și-a negociat prosperitatea cu Hitler. S-au făcut că nu văd atrocitățile care se produceau chiar în Roma, în schimbul unor afaceri fabuloase.

Cine credea, acum un an că SUA vor avea probleme cu datoria externă? Cine credea că marea și puternica China va înregistra probleme serioase cu bursa?

Noua Ordine Mondial%C4%83 - ANUL LUMINII ESTE APOGEUL NOII ORDINI MONDIALE

Rusia nu stă nici ea bine la capitolul economie. Analiștii economici consideră că Rusia s-a salvat grație zăcămintelor pe care le are și nu, datorită unui boom economic. În ceea ce privește Europa, lucrurile le simțim și le știm cum sunt. Singura țară din Europa care nu dă semne de oboseală este Germania. În ceea ce privește România, economia bubuie. Atenție, să nu facă explozie!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top