Anul 2083: Iata cum va arata lumea peste 50 de ani!

Viitorul a fost dintotdeauna un mister care nu a dat pace oamenilor. Cei mai mulți dintre ei se gândesc la el cu speranță, în timp ce alții îl așteaptă cu ostilitate, dar indiferent de percepții oamenii întotdeauna au fost curioși de ceea ce va aduce viitorul.

Pentru a încerca să domolească curiozitatea oamenilor, cercetătorii au emis mai multe idei despre cum va arăta societatea noastră peste 50 de ani. S-a luat anul 2083 drept reper și futurologii au creionat unui tablou care să indice perfect ceea ce ne va aștepta în viitorul apropiat.

În primul rând inteligența calculatoarelor va evolua extrem de mult încât se va apropia cu pași repezi de cea umană. Hiper calculatoarele vor devenit atât de rapide încât va fi comparabilă cu gândul uman. Acest aspect va ajuta omenirea în procesul evoluției tehnologice și astfel societatea va experimenta noi limite ale vieții. În acest context și medicina va evolua și va putea pune la dispoziția omului diverse organe artificiale care nu vor da greș niciodată. Oricine, pentru o sumă modică de bani, își va putea cumpăra diverse organe bionice care vor avea o durată de viață mult mai lungă decât cele naturale.

Astfel, omul din ziua de astăzi, se va transforma într-un om super dezvoltat, care va fi dotat cu super simțuri și care va trăit de câteva ori mai mult.

Un alt aspect care va caracteriza viitorul va fi construcția unui tunel impresionant care va uni America de Europa. În acest fel, se va ajunge extrem de repede de pe un continent pe altul cu ajutorul unor capsule de mare viteză.

Loading...

Dacă aspectele pozitive sunt interesante, futurologii susțin că vor exista și anumite aspecte negative ale vieții. De exemplu flora și fauna vor avea enorm de suferit și numeroase animale și plante vor dispărea. De asemenea, și temperaturile din orașe vor crește considerabil. În anumite zone de pe glob se vor înregistra temperaturi de peste 50 de grade Celsius. Toate acestea nu vor pune viața omului în pericol și se vor datora poluării excesive care se produce în timpul nostru.

viitor

Incendiile de păduri vor face să dispară vegetația, iar seceta va transforma solul într-unul deșertic. Țări precum Spania și Italia se vor transforma într-un deșert precum în Africa.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și