The news is by your side.

ANUL 2017, NIBIRU VA TRECE PRIN INTERIORUL SISTEMULUI SOLAR

3

Nibiru este cea de a 12 planetă a sistemului nostru solar și intră în acest sistem o dată la 3600 de ani. Calculele matematice arată că planeta Nibiru va trece prin interiorul sistemului nostru solar, până la sfârșitul anului 2017.

Nibiru în limba babiloniană înseamnă punct de tranziție. Pentru prima dată, planeta a fost menționată în tableta a cincea a poemului epic babilonian Enuma Elis. Ea a devenit cunoscută abia în anul 1976, când Zecharia Stitchin a creat o mare controversă atunci când a publicat cartea A doisprezecea planetă.

Textele cuneiforme menționează faptul că o rasă de extratereștri numită Anunnaki au ajuns pe Pământ, de pe planeta Nibiru. Această planetă s-a aflat în vecinătatea Pământului, în anul 160 î.Hr.

Mulți specialiști susțin că această apropiere poate produce perturbații gravitaţionale ale orbitei, crează haos în centura de asteroizi, cutremure de magnitudine mare, fapt care s-a și produs în anul 2016.

Astronomii nu știu dacă acest corp este o planetă, o cometă uriașă, o protostea care nu a primit destulă căldură ca să se transforme în stea, o galaxie tânără în curs de formare.

Mulți consideră că acest misterios corp este cauza producerii Potopului din Geneză. Alții consideră că între Pământ și Nibiru a avut loc o coliziune și s-a format centura de asteroizi și a gropilor imense care au format oceanele.

În anul 1983, NASA a trimis în spațiu un satelit, IRAS, pentru a cerceta acest misterios obiect. Dimensiunile sunt aproximativ egale cu cele ale planetei Jupiter și este orientat spre Pământ, în așa măsură încât să facă parte din sistemul nostru solar, nota NASA în unul dintre rapoartele din 1983.

Tot mai mulți cercetători susțin că această planetă nu s-a format în sistemul nostru solar, și că este o intrusă. Cert este că această planete se învârte în sens invers acelor de ceas și că trecerea ei produce anumite fenomene. Pluto și Charon au fost scoși de pe poziția de sateliți ai lui Neptun, de trecerea acestei planete.

Planeta este gazoasă și temperaturile sunt extrem de mici, ajung la -243 de grade Celsius. Nu emite nicio lumină și nu poate fi reperat de telescoape optice de pe sol sau din spațiu.

Într-un raport publicat de NASA se spune că această planetă s-a intersectat cu Pământul de 296 de ori, într-un interval de 30 milioane de ani.

Un articol publicat de Daily Mail a creat scandal în mediile științifice. În articol se spunea că dacă un obiect misterios se îndreaptă către noi, vom fi ultimii care vom afla. Această veste ar fi prea șocantă pentru niște muritori și ar provoca o panică generală.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și