ANUL 2015, REVENIRE LA APOCALIPSĂ

Apocalipsa este drumul spre sfârșit sau poate este drumul spre altceva. Cercetătorii afirmă că omenirea a primit semne cu privire la Apocalipsă și la ceea ce va urma, în multe documente istorice. În anul 2004, cercetătorii observă mișcări ciudate ale calotei glaciare. În același an a apărut gripa aviară, dar a avut loc și un tsunami devastator.

În 2005, pe o plajă din Florida, au fost descoperite cadavre ale unor animale, eșuate pe plajă. Boli precum Ebola, erupții vulcanice, cutremure, inundații. Sunt toate acestea semne că sfârșitul este aproape?
Cu toții am citit Biblia, dar am dat mai puțină importanță ultimei cărți a Bibliei, care se numește Apocalipsa. Unii am considerat-o o alegorie și nu am luat în serios conținutul. Cartea conține mai multe scenarii care vorbesc despre sfârșitul lumii. Paradoxal este faptul că aceste scenarii sunt identice cu cele ale celor mai mari profeți ale lumii.

Cartea este scrisă de apostolul Ioan, care a fost exilat de către romani la țărmul Mării Egee.
În această carte se vorbește despre cavalerii Apocalipsei care vor aduce pe Pământ sfârșitul. Războaie, foamete, boli, cutremure, asteroizi, asteroizi, toate acestea vor duce la sfârșitul nostru, al omenirii.
Apostolul Ioan vorbește despre un puternic cutremur care va mișca munții din loc. Este descrisă distrugerea ecologică la nivel mondial.

Îngerii vor da semnalul acestui sfârșit prin trompetele lor și ne vor anunța sfârșitul. Se vorbește despre un război mondial care va fi catastrofal.Cavalerii apocalipsei, pe caii lor albi, ne vor anunța sfârșitul. O armată de 200 de milioane de oameni se va îndrepta spre Eufrat și va distruge o treime din populația mondială.

Popoarele din est, în loc să aștepte salvarea de la Christos, de vor uni împotriva lui și vor duce un război, sub conducerea antihristului. Cei mai mari profeți ai lumii au susținut că sfârșitul lumii respectă scenariile descrise în cartea Apocalipsa. Edgar Cayce vorbește despre un cutremur care va face ca o parte din America să se scufunde. California se va desprinde de continent și se va scufunda. Vor fi peste un milion de victime.Florida va fi o enclavă sub ape.

Loading...

Joseph Smith vorbește despre al treilea război mondial care va porni din SUA. În prima fază va îmbrăca forma unui război civil care se va extinde în toată lumea. Nikolass van Rensburg s-a născut în 1864, în Africa de Sud. Este un profet mai puțin cunoscut, dar care a revenit în actualitate, nu prin faptul că a prezis cele două războaie mondiale și sfârșitul lor, ci prin faptul că vorbește despre un al treilea război care va fi pornit de musulmani împotriva occidentului.

În profețiile sale el vorbește despre Israel care va porni un război împotriva arabilor și care va distruge Europa. Anglia, Franța, America se vor bate împotriva lumii arabe dar și a Rusiei. Rusia va ocupa Turcia și Irakul, iar americanii vor fi obligați să intervină. Se spune că Europa va fi salvată de Germania, în fruntea căreia se va afla un bărbat.

apocalipsa

Einstein spunea că nu știe cum va arăta al treilea război mondial, dar poate să spună că nu va fi multă lume la sfârșitul lui.

Atât Apocalipsa, sau Cartea Apostolului Ioan, cât și profețiile care s-au făcut ulterior scrierii acesteia, vorbesc despre o conflagrație, în care pe de o parte sunt arabii și rușii, pe de altă parte este occidentul. Cauza acestui război sunt religia și fanatismul. Avem motive să credem că 2015 este începutul?loading...
S-ar putea să-ți mai placă și