Anul 2012: Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii

Anul 2012: Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii

Tradiţia Kalachakra (Roata Timpului) ne transmite că, după 960 de ani de la revelarea învăţăturii în Tibet (1027), va veni o perioadă de 25 ani ce va culmina cu Sfârşitul Timpului. Iar anul ce rezultă din calcul (1027+960+25) este (tot) 2012!
Vom vedea, însă, că Sfârşitul Timpului nu este şi Sfârşitul Lumii, cum greşit s-a înţeles şi transmis prin Biblie (copiată prost). Schimbările care se aşteaptă în 2012 vor modifica total viaţa pe Terra şi Omenirea însăşi.

Ele sunt cunoscute de peste 2.500 ani (a se vedea Avesta persană şi scrierile vedice) sân u este o surpriză să constatăm că, încă din 1957, dr. Gerstein (de origine iudaică) avertizează că viaţa va deveni imposibilă pe Pământ începând cu mileniul III.

În aceste condiţii, deloc surprinzătoare apare şi dorinţa elitei de a-şi căuta salvarea în subsolul Terrei, al Selenei sau al Planetei Roşii. Naivitatea disperatului, după cum ne vom convinge, pentru că exact elita egoistă este sortită pieirii! Venusienii şi membrii comandoului Ashtar spun că, de milenii, Ei au transmis avertismente în serie dar au fost ignorate cu bună ştiinţă.

Primele semne ale Marii Treceri au fost observate, oficial, în 1961, când sateliţii au oferit ocazia descoperirii în Spaţiu, a unui nor cosmic imens, alcătuit din gaz sau praf cosmic. O nebuloasă denumită mai întâi Nebuloasa Aurie, apoi Centura Fotonică.

Ulterior, s-a constat că locaţia nebuloasei coincidea cu proiecţia orbitei sistemului nostru solar, care urma să o intersecteze. Conform obiceiului, în SUA s-a început o pregătire la fel de nebuloasa a populaţiei. De genul: “Noi v-am spus, chiar dacă nu mare lucru…” Astfel că, la începutul anilor ’80, s-a transmis la radio o ştire la care mulţi au dat din umeri nepăsători, informaţia fiind voit ambiguă: “Sistemul nostru solar se va intersecta, nu peste mulţi ani, cu un nor electromagnetic„, si abia atunci marea schimbare e va produce pe Pamant.

loading...

Related posts