The news is by your side.

Antonia adepta Illuminati? Iata cum isi declara artista atasamentul fata de enigmaticul grup

0

O nouă teorie a conspirației s-a născut odată cu succesul pe care Antonia îl înregistrează. Nimeni nu contestă faptul că Antonia este talentată, dar dacă ne întoarcem puțin în timp realizăm că această frumoasă cântăreață a apărut de nicăieri și pune stăpânire pe inimile oamenilor.

Ideea conspiraționistă, care circulă pe internet, se referă că Antonia este reprezentanta Illuminati. Ei au propulsat-o pe culmile succesului într-o perioadă foarte scurtă, iar acum drept mulțumire, artista începe să le răsplătească serviciile. În opinia susținătorilor acestei teorii, întreaga poveste pornește de la o fotografie care se regăsește pe pagina de Facebook a artistei. Aceasta își arată un singur ochi, în stilul Lady Gaga. Acesta este Ochiul lui Horus, un simbol pe care Illuminati îl folosește tot mai des în ultima perioadă.

Legenda spune că Horus, fiul lui Osiris și al lui Isis, și-a pierdut ochiul stâng atunci când s-a luptat cu fratele său cel rău Seth. Simbolul ochiului stâng reprezenta Luna și era negru, iar cel drept fiind alb reprezenta Soarele. Astfel, Osiris a rămas fără ochiul stâng, ceea ce înseamnă că forța răului o domina pe cea a binelui. În cele din urmă, Toth i-a pus prin magie ochiul pierdut lui Osiris și a renăscut în lumea subterană.

Illuminati a preluat simbolul ochiului în scopul de a demonstra că ei sunt cei care veghează asupra tuturor lucrurilor care se întâmplă pe Terra.

Revenind la povestea Antoniei, care la prima vedere pare incredibilă, trebuie să menționez și faptul că artista și-a făcut de curând al cincilea său tatuaj. Coincidență sau nu, același Ochi al lui Horus este însemnat pe antebrațul Antoniei. Probabil că toți cei care aderă într-o formă sau alta la Illuminati (vezi Lady Gaga sau Beyonce) trebuie să le poarte simbolul într-un fel sau altul.

Antonia își tatuează Ochiul lui Horus pe antebrațul stâng, pentru ca mai apoi să și-l acopere în diversele fotografii. Oare ce să înțelegem din aceste gesturi? Poate că forța Lunii, adică a răului, a câștigat lupta și Antonia trebuie să o arate la toată lumea.

ochiul-lui-horus Antonia adepta Illuminati? Iata cum isi declara artista atasamentul fata de enigmaticul grup

Astfel teoria conspirației tinde să se apropie de un adevăr uluitor care va ieși la iveală în următoarele melodii pe care Antonia le va interpreta, acela că Illuminati se află într-un fel sau altul în umbra artistei.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și