Take a fresh look at your lifestyle.

Antichthon, misterioasa planeta care se alfa in opozitia Terrei

Perspectiva universurilor paralele este una străveche, născută încă din cele mai vechi timpuri, atunci când oamenii gândeau dincolo de limitele lor. Pentru prima dată în istorie, ideea unei lumi paralele cu a noastră a fost emisă de către gânditorul grec Philolaos. El credea că dincolo de materie, adică de lumea în care ne aflăm noi, există o altă lume, cu o altă planetă Terra, numită Antichthon ( Chthon este numele Terrei și astfel planeta se numește anti-Terra) pe care trăiesc de asemenea oameni, dar care sunt în totală opoziție cu noi.

În textele sale, Philolaos descria Universul ca fiind compus din trei părți: focul din mijlocul Universului, apoi vine Antichthon și abia în al treilea rând Terra. Dacă privim descoperirile recente efectuate de fizicieni, putem să ne dăm seama că Antichthon se poate plasa în sfera antimateriei, acolo unde se găsesc antiprotoni, antielectroni (pozitroni) și antineutroni.

Ultimele cercetări arată că antiparticula particulă prin faptul că are o sarcină opusă particulei, dar are masa egală cu aceasta. Dacă o particulă intră în coliziune cu antiparticula sa, cele două se anihilează, emițând raze gamma, fotoni de înaltă energie. Unul dintre cele mai mari experimente pentru crearea și înțelegerea antimateriei se desfășoară la CERN unde până în prezent s-a putut crea o particulă de antihidrogen. Singura problemă este că s-a anihilat când a întrat în contact cu materia.

Revenind la această lume despre care scria Philolaos trebuie să mai adăugăm că gânditorul grec a enumerat o sumedenie de aspecte definitorii despre lumea din oglindă a Terrei. Pe planeta Antichthon trăiesc de asemenea oameni, care sunt în totală opoziție cu cei din lumea noastră. Ei își încep viața bătrâni și mor în copilărie. Aceste entități din lumea paralelă sunt vulnerabile la fier, ele posedă o burtă osoasă și chiar un exoschelet.

Antichthon

Ființele din antimaterie sunt lipsite de organe sexuale și de stomac, iar brațele lor drepte sunt legate de o mână stângă, la fel cum sunt prezentate și zeițele egiptene.

Loading...

Se mai spune că locuitorii din lumea antimateriei pot ajunge în lumea noastră, dar noi nu o să fim prea curând capabili să facem acest salt al cunoașterii atât de important. De aceea, sunt diverși oameni de știință care susțin că extratereștrii provin din locurile unde antimateria este o normalitate, cauză pentru care ne este atât de greu să-i detectăm sau să intrăm în legătură cu ei.

loading...