Descopera

ANTENELE DE LA CAPUL MIDIA POSIBILE ARME ELECTROMAGNETICE

Pentru a nu stârni panică, dar și din motive top secret, armata americană a explicat că a lansat un program pentru studierea aurorelor boreale în atmosferă. Acest program se numește HAARP. La scurt timp, informațiile au fost cu totul altele. De mai bine de 15 ani, specialiștii din armata americană lucrează la un proiect gigantesc și terifiant în același timp.

Ca primă realizare a fost construirea unei stații de cercetare în Gakona, Alaska. La scurt timp, o altă bază de cercetare a fost amplasată pe insula Garcia Diego, din Pacific.

Obiectivul real al proiectului HAARP este acela de a putea bombarda oricare punct de pe Terra și din spațiu cu un fascicol de energie foarte puternică. Acest bombardament se realizează fără ajutorul unui satelit. Fascicolul de energie poate distruge o bombă care a fost lansată sau un avion care se află în zbor.
Prin proiectul HAARP s-au creat dispozitive cu ajutorul cărora se poate comunica cu submarine care se află în profunzime.

Pot fi provocate incendii, comunicațiile radio pot fi întrerupte pe zone mari. Se pot scana solul și oceanele la mari adâncimi, precum și controlul climei. Totodată pot fi manipulați mental oamenii, chiar dacă se află la distanțe mari.

Proiectul HAARP contravine convenției încheiate în anul 1977, care prevede că nicio țară nu are voie să modifice biosfera. Cum funcționează proiectul HAARP? HAARP utilizează proprietățile ionosferei, situată la 270 kilometri altitudine, care are proprietatea de a reflecta undele radio.

Ionosfera este o oglindă naturală care reflectă undele radio pe sol. Oamenii de știință europeni au făcut multe demersuri către reprezentanții Uniunii Europene, în ideea de a interveni pe lângă SUA și celelalte țări ale lumii care derulează astfel de proiecte, arătând pericolul iminent în ceea ce privește schimbările climei și producerea unor catastrofe naturale.

loading...

În prezent, americanii au 180 de antene, înalte de 20 de metri, în Alaska. Fiecare antenă este conectată la un emițător de 1 megawatt. Proiectul are ca obiectiv realizarea a 360 de antene, fiecare conectată la un emițător de 1 gigawaţi.

Emițătoarele sunt alimentate cu combustibil, circa 95 de tone pe zi. În cadrul proiectului a fost creată o armă de implozie electromagnetică care poate penetra spațiul. Specialiștii europeni au atras atenția asupra pericolului pe care dispozitivele create în cadrul proiectului HAARP îl au asupra manipulării mentalului. S-au folosit unde de joasă frecvență, capabile să manipuleze mentalul.

Mulți dintre noi ne-am întrebat cât de naturale au fost unele cutremure de magnitudine foarte mare, cum este posibil ca temperaturile să scadă brusc, sau să se producă uragane de o forță uriașă.
Poate fi alterată clima ?

Cu ajutorul undelor electromagnetice se pot produce astfel de fenomene catastrofale, susțin specialiștii.
În anul 2010, în poligonul militar de la Capul Midia, Constanța, au fost amplasate niște antene care seamănă izbitor cu cele din Alaska. Jurnaliștii au cerut informații Ministerului Apărării Naționale, dar răspunsul nu a venit, nici după șase ani.

Unii specialiști consideră că antenele fac parte dintr-un sistem inteligent de monitorizare a Mării Negre.
Antenele sunt în număr de 40, așezate pe două rânduri, iar în apropierea lor se află niște containere militare în care ar putea fi centrul de comandă al instalației.

haarp - ANTENELE DE LA CAPUL MIDIA POSIBILE ARME ELECTROMAGNETICE

Antenele sunt amplasate pe un teren militar, de lângă plaja Corbu, unde accesul este interzis. Fac parte aceste antene parte dintr-un proiect HAAPR derulat de americani în Europa de Est?

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top