The news is by your side.

ANTARCTICA, VORTEXURI ȘI OBIECTE MISTERIOASE

0

În anul 1995, a fost dată știrea că deasupra Antarcticii există un vortex care își păstrează neschimbat forma și rămâne staționar. Cercetătorii au decis să lanseze un balon meteorologic garnisit cu echipamente de măsurare a vitezei vântului, a umidității și a temperaturii.

Balonul s-a ridicat și a dispărut în ceață. După un timp, cercetătorii au readus balonul la sol cu ajutorul frânghiei legate de acesta în prealabil. Surprinderea a venit din citirile de pe aparate, ceasul balonului indica data de 25 ianuarie 1965, adică 30 de ani mai târziu față de lansare.

Straniul fenomen a fost numit poarta temporală și a fost raportat și la Casa Albă. Se presupune că acest vârtej de deasupra Polului Sud este un sui generis, un tunel care permite trecerea în alte dimensiuni temporale.

În anul 2001, în Antarctica a avut loc un seism cu magnitudine mare care a avut ca epicentru zona în care a fost descoperită o misterioasă structură îngropată în gheață. Tot în anul 2001, specialiștii au detectat o anomalie magnetică puternică în acea zonă.
Forțele aeriene americane au trimis dispozitive și mașini de înaltă tehnologie, precum gigantica lor mașină sfredelitoare numită Subterrene, alimentată cu energie nucleară.

Această mașină poate fora în toate rocile dure. Unele țări europene au protestat împotriva lucrărilor de excavație întreprinse de armata SUA, întrucât se știe că Antarctica este un teritoriu internațional, care este protejat de orice exploatări făcute de mâna omului.

Nicole Fontaine, fost președinte al Parlamentului francez, a declarat, dacă armata americană a construit ceva acolo, atunci ea violează Tratatul internațional privind Antarctica. Trebuie să vedem despre ce este vorba.

Pare să fie o descoperire care are o vechime mai mare de 12000 de ani. Aceasta ar putea fi cea mai veche structură construită de mâna omului de pe planeta noastră. Pentagonul trebuie să dezvăluie public despre ce este vorba, a completat Fontaine.

În 22 octombrie 2007, echipamentul bazei militare americane Macor din sud vestul Antarcticii a înregistrat o activitate neobișnuită pe unul din vârfurile munților de joasă înălțime. Astfel de semnale s-au înregistrat și în anul următor. Câteva luni mai târziu, satelitul Europa avea să transmită imagini din Antarctica cu misteriosul obiect.

Acesta avea forma unui trunchi de con. Ca dimensiuni are cam cât un bloc cu trei etaje, iar aproape de vârf prezintă un fel de antenă.

piramide-antarctica ANTARCTICA, VORTEXURI ȘI OBIECTE MISTERIOASE

Americanii nu au putut identifica sursa excepțională de energie care a dus la topirea gheţii din jurul misteriosului obiect.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și