Take a fresh look at your lifestyle.

ANTARCTICA, VORTEXURI ȘI ENERGII TELURICO-COSMICE

În anul 1979, cel de al treilea om din ierarhia Central Intelligence Group întocmea un amplu raport despre investigarea unor evenimente extraterestre. El făcea referire la apariția unor OZN-uri în apropierea a trei baze de cercetare situate în Antarctica.

Raportul are la bază mărturiile cercetătorilor chilieni, argentinieni și britanici care au declarat că timp de două ore, mai multe OZN-uri au staționat deasupra celor trei baze.

OZN-urile au zburat în formație și aveau lumini roșii, galbene și verzi. Cercetătorii au descris momentele de panică prin care au trecut, gândindu-se chiar la un iminent atac. În raport, se mai face precizarea că OZN-urile sunt atrase de vortexurile care se produc în Antarctica.

La câteva luni după acest incident, au fost observate alte obiecte misterioase care au staționat mai multe minute exact în zona invocată în raport.

Conform mai multor specialiști, vortexurile generează energii și se formează la intersecția fluxurilor de energie. Ele iau forma unor coloane și ar avea o primă cauză în formarea lor rezervele de minerale din scoarța terestră. În interiorul lor se produc anomalii magnetice și electrice care generează energii.

Statisticile arată că cele mai multe apariții de OZN-uri au fost observate în astfel de zone.

Loading...

Vortexurile, sursă de energie pentru OZN-uri

În anii 70, au fost avansate primele teorii despre energiile telurico-cosmice care se produc în interiorul vortexurilor. Au fost și sceptici care au contestat aceste afirmații. În ultimii 30 de ani, cercetările au încercat să facă o legătură între vortexuri și polaritate.

Cele mai puternice vortexuri au fost observate la cei doi poli. După incidentul din anul 1979 din Antarctica, a fost demarat un proiect care a avut drept scop studierea vortexurilor.

În anul 1995, cercetătorii americani au lansat un balon meteorologic, chiar în zona celor trei baze de cercetare unde au fost observate OZN-urile. Lansarea a fost efectuată în 25 ianuarie, pentru că cele mai multe apariții de OZN-uri au fost observate în lunile ianuarie și iunie.

ANTARCTICA

După ce au recuperat balonul, ceasul indica data de 25 ianuarie 1965, adică 30 de ani diferență față de lansare. Cercetătorii au fost convinși că în interiorul unui vortex se produc nu numai energii, ci și distorsiuni spațio-temporale.

loading...

Comentariile sunt închise.