Antarctica și secretele sale! O poartă a timpul a fost descoperită?

Antarctica și secretele sale! O poartă a timpul a fost descoperită?

În ultimii ani, ştiri tulburătoare despre descoperirea unui vortex spaţio-temporal în Antarctica au răzbătut în presa din Statele Unite.

Deşi informaţia a fost rapid cenzurata de armata americană, s-a aflat că americanii au început, în secret, excavarea cu dispozitive super-tehnologice a locului acestei descoperiri senzaţionale.

Tunelul timpului de deasupra Antarcticii

Totul a început în anul 1995, când oamenii de ştiinţă britanici şi americani care studiau vremea din Antarctica în cadrul unui proiect comun, au făcut o descoperire extraordinară.

Fiziciana americană Mariann McLein le-a relatat cercetătorilor ca în apropierea Polului Sud a observat în data de 27 ianuarie un vârtej de ceaţă cenuşiu, pe care l-a luat drept un simplu vortex caracteristic furtunilor polare.

Totuşi, vârtejul şi-a păstrat neschimbată formă, rămânând staţionar. S-a decis cercetarea fenomenului, fiind lansat în acest scop un balon meteorologic garnisit cu echipamente de măsurare a vitezei vântului, a temperaturii şi a umidităţii. Balonul s-a ridicat imediat şi a dispărut brusc în ceaţă.

După un timp, cercetătorii au readus balonul la sol cu ajutorul frânghiei legate în prealabil de acesta. Surprinderea a venit din măsurătorile citite pe aparate: ceasul balonului indica data de 27 ianuarie 1965, data situată în timp cu 30 de ani în urmă.

Experimentul a fost repetat de câteva ori, după ce savanţii s-au asigurat că echipamentul balonului este în stare bună de funcţionare. De fiecare dată, ceasul indică o dată aflată cu 30 de ani în urmă. Straniul fenomen a fost denumit „poarta temporală“ şi a fost raportat la Casa Alba.

Se presupune că acel vârtej de deasupra Polului Sud este un sui generis tunel al timpului ce permite trecerea în alte dimensiuni temporale.

Există voci care susţin că s-au demarat în secret programe de cercetare a posibilităţilor de realizare a călătoriilor în timp, programe ce sunt controlate de către CIA şi FBI. Nu există însă nicio confirmare oficială din partea autorităţilor federale americane.

Cutremure şi anomalii magnetice puternice în zona…

În anul 2001, în timpul iernii australe, o urgenţă medicală a forţat o evacuare de personal de la bazele din Antarctica, primul eveniment de acest gen ce a avut loc în plină iarna polară.

Tot atunci, întreaga regiune a fost zguduită de un cutremur neobişnuit de puternic. Seismologii au localizat epicentrul cutremurului la o adâncime ce corespunde cu cea a unei bizarei structuri îngropate sub gheaţă, descoperite ulterior.

Un alt eveniment important al anului 2001 a fost apariţia unei anomalii magnetice puternice în acea zonă, care s-a întins până în vecinătatea bazei ruseşti Vostok din Antarctica. Cercetătorii ruşi au fost şocaţi şi uimiţi de ceea ce au observat atunci.

Americanii au transportat în Antarctica o gigantică maşinărie sfredelitoare

Imediat după aceea, conform unor surse demne de încredere, Forţele Aeriene Americane au trimis dispozitive şi maşini de înaltă tehnologie, precum gigantica lor maşina sfredelitoare „Subterrene“ (alimentată cu energie nucleară), către o bază secretă din Antarctica, ce este situată în apropierea locului în care a avut loc ciudată descoperire rusească din aprilie 2001.

„Subterrene“ este o maşinărie complexă capabilă să efectueze adevărate călătorii subpământene, căci ea poate fora în toate rocile dure de pe suprafaţa Pământului. Pentru „Subterrene“ este posibil şi să perforeze un strat de gheaţă, oricât de gros ar fi acesta.

O echipă de televiziune a dispărut misterios în Antarctica

În momentul în care opinia publică internaţională începuse să fie interesată din ce în ce mai mult de misterioasele săpături din Antarctica, o echipă de televiziune din California a pornit, în noiembrie 2002, către această destinaţie, pentru a realiza un reportaj.

Această echipă de televiziune a dispărut însă la fel de misterios. Ulterior, forţele speciale SEAL ale Marinei Americane au descoperit o înregistrare video ce a aparţinut echipei. Înregistrarea confirma prezenţa unui artefact uriaş, aflat sub gheaţă – o maşinărie preistorică, posibil de origine extraterestră.

Cităm dintr-o declaraţie de presă ce a apărut pentru scurt timp pe site-ul televiziunii: „Guvernul SUA urmăreşte să blocheze difuzarea înregistrării video găsite de echipele de salvatori SEAL în Antarctica, înregistrare ce ar conţine dovada unei descoperiri arheologice de importanta colosală, ce s-ar afla îngropată la 3 kilometri sub gheaţă.“

Fosta preşedinta a parlamentului francez confirma că este vorba de o structură veche de peste 12.000 de ani

Unele ţări europene au protestat împotriva lucrărilor de excavaţie întreprinse de armata SUA, întrucât se ştie că Antarctica este un teritoriu internaţional, ce este protejat de orice exploatări făcute de mâna omului. Nicole Fontaine, fost preşedinte al Parlamentului francez, chiar a declarat următoarele:

UFO-in-Antarctica

„Dacă armata americană a construit ceva acolo, atunci ea violează Tratatul internaţional privind Antarctica. Dacă nu, trebuie să vedem despre ce descoperire este vorba. Pare să fie ceva ce are o vechime de cel puţin 12.000 de ani, şi a fost acoperit de gheţurile Antarcticii. Aceasta ar putea fi cea mai veche structură realizată de mâna omului de pe planeta noastră. Pentagonul trebuie să dezvăluie public ceea ce ascunde.“

Există oare vreo legătură între acea poartă temporală şi maşinăria veche de cel puţin 12.000 de ani de sub gheaţa Antarcticii?

Dacă se va descoperi că este vorba despre o structură construită de mâna omului la sfârşitul Paleoliticului, acest fapt semnificativ va modifica cursul istoriei.

 
Dacă ți-a plăcut articolul nostru, nu uita să dai un LIKE paginii noastre de Facebook. Astfel, vei primi toate articolele de Cultură Generală!
 
CATEGORIES
Share This