ANTARCTICA, CONTROVERSE ȘI MISTERE

Antarctica este misterioasă, controversată. Amănunte controversate au început să iasă la iveală începând cu anul 2001, atunci când opinia publică a aflat despre existența unor structuri megalitice îngropate în calota glaciară.

Aceste descoperiri făcute de cercetătorii americani au fost ținute secret mai mult de zece ani. La sfârșitul anului 2001, chiar în zona unde au fost descoperite aceste structuri, a avut loc un seism cu magnitudinea de peste nouă grade pe scara Richter.

S-a pus întrebarea dacă există o legătură între acele structuri și seism. Au fost lansate fel de fel de ipoteze. Totul a culminat cu dispariția unor jurnaliști de la un canal de televiziune american. Aceștia s-au deplasat în Antarctica pentru a realiza un reportaj, dar au dispărut fără urmă.
A fost recuperată o cameră de filmat care aparținuse operatorilor americani.

Cu toate că reprezentanții postului de televiziune au angajat cei mai buni avocați care să-i reprezinte în procesul care a urmat, filmul nu a intrat niciodată în posesia postului de televiziune, fiind confiscat de guvernul american.

Începând cu anul 2002, americanii au trimis sute de soldați americani în Antarctica, fără să dea o explicație solidă la acest demers.

Mult mai târziu, Google Earth a prezentat imagini cu aceste structuri care aveau o lungime de peste 22 kilometri. S-a spus că este prima dovadă care atestă existența unei civilizații în Antarctica. Structurile aveau dimensiuni gigantice, depășeau imaginația. Pentru a le construi era nevoie de o tehnologie excepțională.

Loading...

Cercetătorii au coroborat această descoperire cu harta lui Piri Reis din anul 1513, care prezintă Antarctica fără calotă glaciară. Cu siguranță, o civilizație misterioasă a populat continentul care a dispărut sau a migrat ca urmare a unei catastrofe naturale.

Mai mult, măsurătorile din perimetrul acelor structuri au indicat anomalii asemănătoare cu cele de pe Marte și Lună. Imaginile surprinse prin satelit au demonstrat existența unui crater uriaș în partea estică a Antarcticii. Cum și când s-a format acest crater rămâne un mister.
Începând cu anul 2012, tot mai multe informații provenind de la cercetători independenți indicau apariții de OZN-uri în zona craterului. S-a avansat ipoteza că în interiorul craterului poate fi o bază extraterestră.

Amiralul Karl Donitz declara în anul 1942 că a trimis cercetători și soldați germani în Antarctica pentru a clarifica misterioasele fenomene care se produc. Donitz era convins că sub calota de gheață există o intrare care duce spre interiorul pământului, iar anomaliile care se produc sunt cauzate de existența unei misterioase civilizații subpământene.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și