Mozaic

Anotimpul in care te-ai nascut ascunde secretele personalitatii tale

Foarte putini dintre noi suntem cei care stim acest lucru, dar anotimpul in care am fost nascuti poate avea o influenta foarte mare asupra personalitatii noastre si ne poate influenta intr-o foarte mare masura destinul.

In randurile urmatoare vei afla masura in care anotimpul si luna in care te-ai nascut si-au lasat amprenta asupra personalitatii tale.

Acesta este anotimpul in care natura revine la viata. Primavara totul pare a avea un nou inceput plin de speranta, insa acest anotimp este destul de instabil atunci cand vorbim despre conditiile meteo. De aceea, cei nascuti in aceasta perioada a anului sunt irascibili, sensibili si au tendinta sa se inchide in ei. Dar nu sunt tot timpul asa, ci doar in momentele in care au o nemultumire sufleteasca. Cei nascuti in aceasta perioada pot fi si energici, visatori, veseli si sociabili. Uneori, acestor persoane le place sa se aventureze in tot felul de experiente. iar alteori incearca sa le evite complet. Uneori se detaseaza complet, alteori sunt razbunatoare.

Caracterisiticile personalitatii tale in functie de lunile de primavara

Martie: cei nascuti in aceasta luna sunt persoane atractive, afectuoase, secretoase, oneste, de incredere, sensibile, cu spirit de observatie, dar care iau decizii pripite atunci cand isi aleg un partener.

Aprilie: cei nascuti in aceasta luna sunt persoane active, care au nevoie de atentie, diplomatice, razbunatoare, geloase, generoase si sensibile.

loading...

Mai: persoane incapatanate, motivate, visatoare, ordonate, muncitoare, ferme, usor de consolat si intelegatoare.

Vara este un anotimp incendiar, in care indraznim sa facem ceea ce nu am realizat in restul anului. Persoanele nascute vara sunt firi active, pasionale, vorbarete, carora le place sa se afle in centrul atentiei. Acestia nu accepta cu usurinta criticile celorlalti, fiind sensibili la anumite pareri. Persoanele nascute vara sunt prietenoase, curajoase, au simtul umorului, dar tind sa se enerveze usor si chiar sa fie sarcastice.

Caracterisiticile personalitatii tale in functie de lunile de vara

Iunie: persoane cu viziune, politicoase, care nu duc lipsa de idei, amuzante, prietenoase, statornice, usor de ranit, ordonate.

Iulie: persoane secretoase, greu de inteles, oneste, prietenoase, temperamentale, sentimentale, precaute, muncitoare, care au nevoie de atentie. Poseda o memorie de invidiat.

August: persoane amuzante, curajoase, cu abilitati de lider, egoiste, dornice de laude, nervoase, geloase, care actioneaza rapid, independente.

Toamna este un anotimp al contrastelor, iar acest lucru se revarsa si asupra persoanelor care sunt nascute in aceasta perioada a anului. Nativii tomnatici sunt plini de surprize. Desi tind sa fie independenti si reci, totusi ei au nevoie de oameni in jurul lor care sa-i sustina si sa-i iubeasca. Una dintre greselile pe care le fac in viata este ca prefera sa se dedice carierei si lasa pe locul doi familia, iar acest lucru ii poate afecta mai tarziu.

Caracterisiticile personalitatii tale in functie de lunile de toamna

Septembrie: persoane organizate, precaute, care scot in evidenta greselile celorlalti si acorda atentie detaliilor, cu memorie buna, istete, dornice de informare, intelegatoare.

Octombrie: persoane simpatice, sincere, sociabile, egoiste, visatoare, rareori acorda ajutor fara sa li se ceara, incapatanate, carora nu le pasa ce gandesc ceilalti, cu clarviziune, temperamentale, romantice, geloase.

Noiembrie: persoane pline de idei, unice, inteligente, dinamice, curajoase, generoase, incapatanate, determinate, care nu renunta cu usurinta la opiniile lor, muncitoare, de incredere, care nu isi pot ascunde emotiile.

Cei din jur au tendinta sa creada ca persoanele nascute in aceasta perioada sunt reci si distante, insa nu este deloc asa. Chiar daca uneori le place sa stea singure, acest lucru nu inseamna ca nu pot deveni cu usurinta sufletul unei petreceri. Rebeli si sociabili, reprezentatilor nu le este greu sa isi faca prieteni.

Caracterisiticile personalitatii tale in functie de lunile de iarna

Decembrie: persoane loiale, generoase, nelinistite, ambitioase, sociabile, in cautare de atentie, oneste, de incredere, cu simtul umorului, schimbatoare, care urasc sa se conformeze.

Ianuarie: persoane ambitioase, critice, muncitoare, productive, destepte, sensibile, care stiu sa-i faca fericiti pe cei din jur, loiale, geloase, prietenoase.

secretele personalitatii - Anotimpul in care te-ai nascut ascunde secretele personalitatii tale

Februarie: persoane istete, temperamentale, linistite, loiale, dornice de libertate, rebele, sensibile, usor de ranit, ambitioase, curajoase, superstitioase, risipitoare.

E-dimineata.ro

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top