Mozaic

Anonymous sugerează să ne pregătim pentru cel de-Al Treilea Război Mondial

Hackerii de la Anonymous avertizează că omenirea trebuie să se pregătească pentru cel de-Al Treilea Război Mondial. Se preconizează că acest război devastator va începe în cel mult doi ani.

Într-un videoclip, încărcat pe canalul oficial de pe Youtube, Anonymous susține că trebuie să ne pregătim pentru un nou război mondial. Conform hackerilor de la Anonymous, acest război va fi unul violent, devastator și extrem de dur.

Acest conflict se va naște în urma tensiunilor dintre SUA și Coreea de Nord. Această ipoteză are la bază evenimentele din prezent, care sunt mai mult decât grăitoare. În primul rând China și-a sfătuit cetățenii să părăsească cât mai repede Coreea de Nord (aici găsiți un articol amplu pe această temă). Apoi China va fi atrasă inevitabil în acest conflict și va trebui să aleagă o tabără. Informațiile de moment par a fi controversate și China ar vrea să evite cu orice preț această confruntare pentru că ar însemna un pas înapoi din punct de vedere economic, cât și ecologic.

Mai mult de atât, atât China, cât și Rusia se vor confrunta cu un flux incredibil de refugiați. Acest aspect nu este unul plăcut și cele două țări vor trebui să-l evite și din această cauză se presupune că vor susține SUA în ceea ce va însemna Al Treilea Război Mondial.

Pe de cealaltă parte, SUA a început testele cu rachetele intercontinentale Minuteman III și a început să desfășoare trupe în Australia. Acesta este un semnal clar că SUA se pregătește să atace Coreea de Nord într-un viitor apropiat.

Un rol important în acest presupus război îl va juca Japonia, care este un aliat incontestabil al SUA. Mai mult de atât, Japonia va fi prima țintă a lui Kim Jong-un, ceea ce înseamnă ca trebuie să se pregătească pentru viitorul pericol.

loading...

În ultima perioadă, Donald Trump încearcă să-l atragă pe Rodrigo Duterte, preşedintele din Filipine, de partea sa dacă mai este nevoie. Gruparea Anonymous sugerează că Duterte i-a sugerat lui Trump să se îndepărteze cât mai mult de Kim Jong-un.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top