ANOMALII SPAȚIU TIMP! Portaluri misterioase de pe Terra

ANOMALII SPAȚIU TIMP! Portaluri misterioase de pe Terra

S-a scris mult despre câmpuri energetice, porți stelare. S-a spus că mayașii urmăreau anumite cicluri temporale pe care le foloseau ca să deschidă portaluri de călătorie în timp și spațiu.

Anticii învățaseră cum să gestioneze experiențele unei anomalii temporale, astfel încât să nu aibă de suferit. Multe dintre aceste portaluri apar sontan pe suprafața pământului, cauzând dispariții misterioase, deplasări temporale și alte anomalii.

Cum ar putea să arate un portal? Întrucât câmpul energetic are caracteristici fluidice, ne putem aștepta ca vortexul din interiorul lui să apară sub forma unor bule sferice.

Presiunea mediului acestui câmp energetic va împinge spre înăuntru, din toate părțile, tot așa cum atmosfera împinge o bulă de săpun. Mai mult decât atât, întrucât materia este transformată într-o funcție ondulatorie în interiorul acestui vortex, inclusiv atmosfera, noi nu vom mai vedea obiecte solide, ci fotoni de lumină într-o sferă cețoasă și obscură.

În anul 1996, un post TV din Florida primește o casetă video de la un anonim. Cazul a fost cercetat de mai mulți specialiști, fizicieni sau experți în analiză computerizată.

Toți au concluzionat că înregistrarea de pe casetă este reală. Caseta era de la camerele de securitate ale unei făbricuțe din Florida, cadrele fiind comasate pe un singur ecran. În unul din cadre la ora 23, un muncitor merge la poarta din spate. În zona în care bărbatul stătea în picioare apare o lumină albă neclară. O interferență electromagnetică întrerupe pentru scurt timp imaginea.

Lumina ține câteva secunde, după care dispare. Camerele funcționează toate normal, dar omul a dispărut. În acel moment, în fabrică s-a întrerupt curentul. Lumina a revenit în jurul orei 1, timp în care bărbatul a fost căutat de colegii săi. El a fost descoperit de colegii săi, în momentul în care lumina a revenit. Era în curte, în patru labe, era în stare de șoc și vomita. Nu și-a mai adus aminte nimic despre ceea ce s-a întâmplat în cele două ore. A doua zi și-a dat demisia și nu a mai revenit niciodată în fabrică.

Un alt caz s-a petrecut pe autostrada M56, Marea Britanie, în anul 1988. O femeie care circula pe autostradă a pierdut noțiunea a șase ore, după ce o lumină a apărut deasupra mașinii.

Câteva zile mai târziu, s-a aflat că exact la aceeași oră, doi reporteri care filmau un reportaj pe un lac din apropierea autostrăzii au avut surpriza să vadă cum două cutii de conservă au zburat prin aer mai multe secunde, după care au căzut în apă.

portail-cern-4

În fapt, ei trecuseră pe sub un vortex în cadrul căruia tocmai se petrecuse saltul temporal de șase ore. La scurt timp, în apropierea zonei a apărut un cerc în lanul de grâu.

sursa


Ne găsești pe Facebook, pe pagina Cultură Generală, pe Grupul Cunoașterii sau pe canalul de Youtube, Efemeride TV!


 

Loading...
CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)