Anomalii selenare: Turnuri inexplicabile, iguană fosilizată și OMUL de pe Lună

De-a lungul timpului, s-au născut adevărate teorii ale conspirației cu privire la Lună. Acestea s-au amplificat în clipa în care diverse structuri bizare au fost fotografiate pe presupusul satelit natural al planetei noastre.

La mijlocul secolului trecut, NASA a efectuat numeroase misiuni pe Lună. Cucerirea spațiului tindea să prindă amploare, dar brusc, din motive încă necunoscute publicului larg, omul parcă nu a mai fost interesat de secretele acestui satelit. S-a speculat că există numeroase baze extraterestre motiv pentru care omul nu avea ce să caute acolo. Speculații sau nu, am ales să vă prezentăm o serie de elemente fotografiate, care să adâncească și mai mult misterul care planează asupra Lunii.

The Shard

ciobul

Este o structură bizară, care conform calculelor specialiștilor are o înălțime de peste 1 kilometru. Pare să fie de origine artificială și conform teoriilor actuale reprezintă piciorul unei construcții imense din sticlă. Nu se poate preciza când a fost ridicată această construcție, dar este clar că în timpurile trecute, una sau mai multe civilizații extraterestre au pus piciorul pe Lună. Structura își reflectă umbra în diverse direcții și astfel s-a putut stabili dimensiuneaciobului”.

Turnul

Loading...

turnul

O altă structură bizară, care în mod normal nu ar avea ce să caute pe Lună decât în condițiile în care acolo cândva ar fi fost viață. Turnul are o dimensiune incredibilă, de peste 7 kilometri înălțime și pare să fi fost construit din mai multe cuburi suprapuse. Originea sa nu poate fi decât una artificială pentru că într-un loc mort nimic nu evoluează astfel.

Iguana fosilizată

iguana fosilizata

Chiar dacă pare de-a dreptul stupefiant, în arhiva NASA, s-a descoperit o fotografie care pare să indice o iguană fosilizată. Este drept că este pietrificată și că nu se pot obține prea multe detalii despre acest obiect, dar forma sa este de-a dreptul incredibilă și seamănă izbitor de bine cu iguanele de pe Terra.

Castelul

castelul

O altă construcție bizară, care pare să fie construită în totalitate din sticlă pentru că pare tot timpul luminată. Chiar dacă imaginea este de rezoluție mică se poate observa o imensitate ridicată la voia întâmplării pe Lună.

Omul de pe Lună

omul de pe luna

Omul de pe Lună este reprezentat de un contur care aduce perfect cu cel al unui om. Mai mult de atât, există și umbră a acestui contur. A fost descoperit cu ajutorul programului Google Moon și cel mai interesant fapt este că niciodată nu este găsit în același loc. Este posibil ca Omul de pe Lună să se miște și să existe cu adevărat?

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și