ANOMALII CREATE ARTIFICIAL ACUM MII DE ANI: Ființe cu corp de felină și craniu uman

Acum 14 ani, mai mulți arheologi egipteni au descoperit într-o cameră secretă din piramida lui Keops rămăşiţele unui ființe cu corp de felină și craniu uman. În prezent, scheletul este expus la un muzeu din Cairo.

Cercetători din întreaga lume s-au deplasat la Cairo pentru a studia misteriosul schelet. În primul rând a fost studiată coloana vertebrală și s-a ajuns la concluzia că aceasta este atașată în mod natural de craniu.

Să ne reamintim faptul că există multe legende egiptene în care sunt descrise astfel de creaturi. Scheletul pare să fi aparținut unei feline de mari dimensiuni cu un craniu uman alungit. Scheletul era așezat în fața unei uși care ducea către o cameră secretă.

În cartea Vizitatorul din Van Meter este povestită o întâmplare care s-a petrecut în anul 1903, în Van Meter, un oraș din Iowa, SUA. O creatură de dimensiuni mari și cu aspect de liliac a terorizat orașul mai multe zile. Creatura a apărut dintr-o mină dezafectată care se afla în apropierea orașului.

Creatura era jumătate om, jumătate liliac și avea aripi. Locuitorii orașului au tras cu arme asupra creaturii, dar acest lucru nu a afectat-o.
Facultatea de Medicină Veterinară din Iași are două muzee care adăpostesc creaturi născute ca urmare a unor anomalii genetice, pisici cu opt picioare și patru urechi, viței cu două capete, purcei cu două râturi. Specialiștii vorbesc despre monstruozități care sunt de natură genetică sau din cauza radiațiilor.

Loading...

Epopeea lui Gilgamesh descrie bărbații scorpion care păzeau Regatul morților. Aceste descrieri le considerăm ficțiuni, dar este posibil ca astfel de hibrizi să fi existat acum câteva mii de ani, ca rezultat al unor experimente pe care o civilizație misterioasă, foarte avansată, le-ar fi făcut.

După catastrofele nucleare de la Cernobîl și Fukushima, au fost înregistrate mutații genetice la animale, insecte, păsări. Au fost identificați fluturi jumătate femelă, jumătate mascul, păsări masculi care depun ouă.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și