Take a fresh look at your lifestyle.

Anomalia din Marea Baltică și presupusul OZN de pe fundul mării

Unul dintre marile mistere ale secolului al XXI-lea, îl constituie anomaliile din Marea Baltică. Cu ajutorul unui sonar performant, în anul 2011, a fost descoperit un obiect cu un diametru de 70 de metri și o înălțime de patru metri.

Părerile specialiștilor sunt împărțite cu privire la originea misterioasei descoperire. Unii consideră că este vorba despre o formațiune geologică naturală. Alții consideră că este vorba despre un obiect de origine extraterestră, un OZN.

Anomalia din Marea Baltică

În anul 2011, mai mulți scafandri suedezi care făceau parte din echipa Ocean X Team, cercetau Marea Baltică cu scopul de a descoperi un tezaur. În secolul al XVIII-lea, un vas care transporta o cantitate importantă de aur s-a scufundat în partea de nord a mării.

Scafandrii au avut parte de o descoperire care nici până în prezent nu a fost elucidată. Au prelevat probe din misteriosul obiect și au constatat că este format din metale care nu au origini terestre. În momentul descoperirii, tot echipamentul electric și telefonia mobilă nu au mai funcționat.

Obiectul a fost descoperit la o adâncime de 93 de metri și pare a fi un artefact de origine extraterestră. În iunie 2012, un submarin a cercetat zona. Din imaginile surprinse a reieșit faptul că obiectul are părți metalice și deschideri asemănătoare hublourilor.

Câțiva scafandri au intrat în interiorul structurii, iar declarațiile lor par a fi ireale. Au parcurs un culoar care ducea în interiorul structurii care era puternic luminată. Cercetările au fost încheiate ca urmare a faptului că exista o radioactivitate care ar fi pus în pericol viața scafandrilor.

Loading...

Cu toate acestea, au fost prelevate mostre din misterioasa structură care au relevat existența a două elemente, limonit și goetit care nu sunt de origine terestră.

Anomalia din Marea Baltică

Ryan Casteldine, cercetător, susține teoria conform căreia obiectul face parte dintr-un OZN care s-a prăbușit în Marea Baltică.

Peter Lindberg, cercetătorul care a realizat această descoperire, a declarat că, pentru a cerceta misteriosul obiect sunt necesare sume imense și renunță la investigații.

loading...

Comentariile sunt închise.