Bizar

Anomalia din Marea Baltică nu este de origine naturală. Cine a creat-o?

în 2011, specialiștii suedezi au descoperit cu ajutorul unui sonar de mare performanță o anomalie pe fundul Mării Baltice. 

Fiind în formă rotundă, această anomalie i-a împins pe specialiști să susțină că nu are ce căuta acolo. De asemenea, s-a sugerat că poate fi vorba despre un aparat de zbor neidentificat, care probabil s-a prăbușit pe fundul Mării Baltice, care în urma procesului natural s-a pietrificat.

Pentru că a generat numeroase controverse în rândul specialiștilor, un nou studiu a fost realizat recent. O echipă de scafandri s-a deplasat în locul unde se regăsește anomalia și a colectat numeroase mostre din ea. Acestea au fost duse spre un laborator specializat pentru a fi analizate.

Rezultatele sunt de-a dreptul controversate pentru că în mostre s-au descoperit  limonit  și  goetit. Aceste două elemente nu se por produce singure în natură, ceea ce înseamnă că anomalia din Marea Baltică a fost construită și nu s-a format singură.

Pe lângă acest aspect concludent, unul dintre scafandrii de la Ocean X, Stefan Hogerborn, a declarat că în clipa în care s-au apropiat de ciudățenia subacvatică, echipamentul lor a încetat să mai funcționeze. Este vorba despre echipamentul electric, care prezenta interferențe majore și nu mai funcționa atunci când scafandrii s-au apropiat la circa 200 de metri de anomalie.

Un alt scafandru din echipă, Dennis Åsberg, a declarat presei că este convins sută la sută că este vorba despre un obiect extrem de misterios și unic.

loading...

Cu toate acestea, misterul continuă să plutească asupra obiectului scufundat în Marea Baltică. Nimeni nu poate spune cu exactitate dacă este vorba despre un OZN sau un artefact inexplicabil.


MISTERUL OBIECTULUI BIZAR DIN MAREA BALTICĂ

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top