Take a fresh look at your lifestyle.

„Anomalia Baltica” sau OZN-ul de pe fundul marii?

Oamenii de știință suedezi sunt pregătiţi pentru a explora locul care adăpostește una dintre cele mai mari enigme ale omenirii,Marea Baltică. Peter Lindberg şi Dennis Asberg ştiu că Marea Baltică ascunde unele dintre cele mai mari secrete, în zilele obișnuite, când este calmă, apare pe sonare Anomalia Baltică”.

Anul trecut, doi căutători de comori au descoperit pe fundul Mării Baltice, chiar între Suedia şi Finlanda, un obiect neidentificat de aproximativ aproximativ 60 metri lungime. Nimeni nu a putut să spună ceea ce reprezintă acel obiect, cauza pentru care o echipă de cercetători se va deplasa pe fundul apei pentru a cerceta obiectul misterios.

De la descoperirea obiectului şi până în prezent s-au avansat diverse teorii cu privire la acesta. Cei mai mulţi cred că este vorba despre un OZN scufundat şi abandonat, dar deocamdată această teorie nu poate să fie confirmată de către specialişti.

Nu ştim dacă este vorba despre un fenomen natural sau este un obiect zburător neidentificat. L-am văzut pe sonar atunci când am scanat marea şi vă pot spune că este circular.„, a declarat Lindberg pentru o revistă de specialitate.

Acesta este prima misiune de acest gen pentru specialiștii suedezi. Cu toate acestea, ei s-au pregătit minuţios pentru aceasta descoperire care poate să fie una de senzaţie în cazul în care se confirmă că misteriosul obiect este un OZN.

Loading...

Nu cred că poate să fie o piatră obişnuită şi nici o epavă a unui vapor. Dar poate să fie o mulţime de lucruri. Dacă obiectul nu este făcut de mâna omului ci de o civilizaţie extraterestră, pot spune că sunt cel mai norocos. Nu am câştigat la loterie până acum!„, a completat Lindberg.

Există voci care susțin cămisteriosul obiect”, aflat la 300 metri sub nivelul Mării Baltice, poate să fie un vulcan în dezvoltare, sau chiar o formațiune naturală. Cu toate acestea, specialiștii suedezi cred că această descoperire este una senzaţională pe care au numit-o genericNoul Stonehenge”.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și