Animalele, simboluri spirituale și adevărate ghiduri pentru viața noastră

Animalele, simboluri spirituale și adevărate ghiduri pentru viața noastră

Ted Andrews, profesor și scriitor, este autorul cărții Animal Speak, care s-a vândut în peste 500000 de exemplare. A fost un succes, dat fiind subiectul abordat. Animalele sunt considerate simboluri spirituale și adevărate ghiduri pentru viața noastră.

Conform opiniei sale, animalele se reîncarnează și revin pe pământ pentru a evolua. Unele se reîncarnează în persoanele pe care le-au iubit cel mai mult. Comportamentul lor trebuie examinat cu atenție. Stările de agitație ale unui animal de companie reflectă starea de stres, de oboseală a stăpânului.

Animalele au propriile lor calități și caracteristici. Pisica știe ce s-a întâmplat și ce se va întâmpla, în scurt timp, în universul său. Pentru a comunica și a înțelege comportamentul animalelor trebuie să le înțelegem limbajul corporal, subtilitățile lor, emoțiile și proiecțiile lor.

Animalele de companie sunt sensibile la energiile subtile. Datorită acestor capacități, ele percep prezența unui spirit. Mai mult, câinii și pisicile percep când o persoană are frică de ele.

Despre porumbei se spune că nu greșesc niciodată traseul lor. Ei pot evita fulgerul și percep câmpul electromagnetic al Pământului.

Animalele au o capacitate uluitoare de a simți ceea ce oamenii nu simt și de a comunica într-un mod special, chiar și după moarte.

În anul 2004, înainte de a se produce catastrofalul tsunami din Sri Lanka și din Sumatra, elefanții au migrat în zonele muntoase. Oamenii nu au înțeles mesajul lor.

Textele din Grecia Antică descriu că oamenii se bazau pe câini și pisici atunci când era vorba despre cutremure. Ciobanii urmăreau activitatea câinilor și știau dacă vor avea loc ploi torențiale cu descărcări electrice. Câinii aveau un comportament a parte. Li se zburlea blana, lătrau și se agitau.

rp_animale_domestice.jpg

Pisicile pot localiza organul afectat de cancer, așezându-se în zona afectată. Câinii antrenați excelează în detectarea momentului în care un om intră într-o criză epileptică. Specialiștii susțin că totul se bazează pe miros. Câinii simt transpiraţia omului și implicit hormonii care duc la producerea acestor crize.

CATEGORIES
Share This
>