Amprentă de picior fotografiată pe Marte

Amprentă de picior fotografiată pe Marte

O fotografie, realizată de rover-ul Curiosity pe Marte, stârnește numeroase controverse și semne de întrebare. Este vorba despre o presupusă urmă de picior uman, care seamănă extrem de bine cu cele de pe Lună, atunci când americanii au pășit pe satelitul planetei nostre.

Imaginea este de-a dreptul fascinantă și a fost realizată de Curosity pe 21 martie 2017. Se poate vedea o amprentă de picior uman, care seamănă foarte bine cu cele fotografiate atunci când astronauții americani au ajuns pe Lună.

Imaginea a stârnit numeroase controverse printre specialiști. De exemplu, Scott C Waring susține că este cât se poate de reală și ea este de pe Marte. Dar cum este posibilă o astfel de urmă pe Marte, pentru că în mod oficial, niciun om nu a pășit pe această planetă? Waring susține că este posibil ca această urmă să fie solidificată și o compară cu urmele de dinozauri, care se găsesc în prezent pe Terra.

Această ipoteză exclude din start ideea că au existat misiuni secrete pe Marte, dar confirmă faptul că în trecut au existat cosmonauți, asemănători cu cei din prezent, care au explorat sistemul solar.

Mai mult de atât, Waring aduce în lumina reflectoarelor faptul că Marte a fost sau încă mai este locuită de ființe inteligente. În acest sens, este posibil ca aceste ființe să fi realizat această urmă de picior.

Specialiștii NASA nu au comentat imaginea în cauză și din acest motiv încă planează numeroase semne de întrebare cu privire la originea amprentei misterioase de pe Marte.

 

CATEGORIES
Share This
>