X-Files

AMERICANII AU NAVE DE RĂZBOI ÎN COSMOS

Timothy Good este un renumit astronaut american, care în 2014 a publicat un articol într-un ziar american, referitor la cercetările personale pe care le-a făcut în cariera sa.

Articolul nu are ca subiect evenimentele extraterestre. El abordează o temă la fel de sensibilă și învăluită în mister. Este vorba despre moartea suspectă a mai multor ufologi americani.

Lista începe cu astronomul american, Morris Jessup care a murit în condiții suspecte, după ce a făcut câteva declarații cu privire la existența extratereștrilor.

Jessup a fost găsit mort în mașina sa, parcată în garaj. S-a spus că s-a intoxicat cu noxele de la mașină. Directorul Institutului Atmosferic al Pământului a avut o moarte la fel de misterioasă. S-a spus că s-a omorât prin împușcare. Peste 30 de ani, el s-a ocupat de studierea OZN-urilor.

Alți cercetători au murit la vârste cuprinse în 35 și 40 de ani, în plină sănătate. Lista cuprinde 30 de morți suspecte ale unor cunoscuți cercetători.

Trebuie spus faptul că, toți aceștia au dus o muncă individuală de studiere a fenomenelor extraterestre. Pe de altă parte, cercetătorul Otto Binder a investigat moartea a 137 de ufologi, care din punctul său de vedere au fost ajutați să moară sau să se sinucidă.

Cercetătorii independenți, pentru că de la ei ne-au parvenit cele mai multe date despre fenomenele extraterestre, au avut parte de multe piedici în activitatea pe care au depus-o, iar rezultatele și descoperirile lor au fost minimalizate sau denigrate.

Binder și-a pus întrebarea dacă nu există o conspirație în jurul acestui fenomen. Binder aduce în centrul atenției mai vechea teorie a conspirației pe care guvernele lumii au realizat-o.

El aduce și câteva argumente care pot susține afirmațiile sale. În primul rând, el amintește despre Tratatul de la Genada, încheiat în anul 1954, între americani și extratereștri.

Una dintre călăuzele acestui tratat era discreția totală în ceea ce privește experimentele realizate, bazele secrete, schimbul de tehnologie, experimentele genetice pe care le fac extratereștri.

Celebrul hacker britanic, Gary MCKinnon, a piratat în anul 2002, site-uri sensibile ale armatei americane, ale Pentagonului și NASA. La începutul anului 2016, el a declarat că are informații cu privire la faptul că, americanii au nave de război în spațiu.

Acestea au fost construite la centrul spațial Huston. El a mai afirmat că a descoperit o listă numită agenți non-tereștri, cu nume de generali care se deplasează cu aceste nave.

Navele au fost construite după modelul OZN-urilor. SUA au emis mandat de arestare internațională pentru MCKinnon, însă de 14 ani, acesta este de negăsit.

RĂZBOI-ÎN-COSMOS AMERICANII AU NAVE DE RĂZBOI ÎN COSMOS

MCKinnon a mai declarat că, documentele pe care le-a piratat arată că proiectul Apollo este una din marile minciuni americane. Omul nu a pus piciorul pe Lună!

loading...
Comments
To Top