AMERICA DE SUD, leagănul civilizațiilor extraterestre

La începutul anului 2016, noi teste ADN privind craniile alungite descoperite în Paracas, Peru, au fost realizate de specialiștii americani.

Aceste rezultate pot schimba istoria, susțin specialiștii în cauză. Vechi de peste 2000 de ani, ele aparțin unei vechi civilizații extraterestre.

ADN-ul mitocondrial prezintă mutații necunoscute, niciodată descoperite la om, primate sau animale. Rezultatele testelor nu pot oferi nici un răspuns pentru cercetători.

Alungirea craniilor este o tehnică ancestrală, utilizată de vechile civilizații, efectuată cu ajutorul lianelor sau a bucăților de lemn. Tehnica era utilizată, în special la copii.

Craniile de la Paracas au caracteristici diferite. Masa craniană este superioară craniilor alungite artificial. S-a avansat ipoteza că, ele aparțin unor copii hibrizi care au fost rezultatul unor experimente genetice efectuate de extratereștri.

Ipoteza este incitantă și a redeschis subiectul referitor la vechii astronomi. Se pune întrebarea cine a populat America de Sud?
Eșantioanele prelevate din aceste cranii au fost trimise spre analiză la laboratoare din Canada și SUA, pentru a nu exista probleme legate de interpretarea rezultatelor.

Cercetătorii susțin că, poziția osului occipital este complet diferită de cea a unui om. În plus, osul este mult mai mic, față de cel uman, constatare care conduce la concluzia că aceste cranii nu au fost alungite artificial. El sunt rezultatul unor mutații genetice.
Deșertul Paracas este situat în provincia Pisco, în sudul statului Peru. În această zonă, au fost descoperite peste 300 de astfel de cranii.

loading...

Craniile au fost descoperite într-o groapă comună, în anul 1928. Alungirea artificială a craniilor nu modifică sau distruge caracteristicele craniului uman. În cazul craniilor de la Paracas caracteristicile sunt diferite față de cele umane.

O altă informație este cea legată că deformația acestor cranii, alungirea, este cu mult mai accentuată, față de craniile alungite artificial.

Craniile Paracas sunt cu 25% mai mari față de cele umane și cu 60% mai grele. Specialiștii susțin că, ele au aparținut unor ființe deosebit de inteligente.

În anul 1930, la doi ani diferență de la descoperirea de la Paracas, o altă descoperire, de data aceasta în Mexic, a bulversat lumea științifică. A fost descoperit craniul unui copil de cinci ani, un hibrid între o mamă terestră și un extraterestru.

Craniul a fost numit copilul stelelor. Ca și vechime, craniul avea peste 1000 de ani. Și de această dată, craniul era alungit și mai mare cu 30% față de cel al unui copil obișnuit.

paracas 1 - AMERICA DE SUD, leagănul civilizațiilor extraterestre

Specialiștii au mai lansat o ipoteză, conform căreia descoperirile din America de Sud, craniile de entități hibride, dar și artefacte ale unor civilizații necunoscute, conduc la ideea că acest continent a fost locuit de civilizații extraterestre.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns