The news is by your side.

Am fost creati de o specie extraterestra?

0

Aceasta este o întrebare care stă pe buzele tuturor, oameni de știință sau simpli cititori. Dovezi din ce în ce mai multe, teorii pe care le-am studiat și acum sunt depășite de noile descoperiri, toate acestea ne duc cu gândul că omenirea a fost creată altfel decât am fost învățați până acum.

Textele sacre sumeriene și artefactele descoperite până acum au determinat o parte din cercetători să abordeze de altă manieră crearea omului. S-a mers cu ideea că anumite texte din Biblie sunt inspirate din textele sacre sumeriene. În civilizația mayașă teoria conform căreia omul este creația Dumnezeilor veniți din cer este sacră.

Aceeași teorie o întâlnim și în textele din Coran. Muhammad este anunțat de îngerul Jibril, Gabriel, că omul a fost creat de către cei veniți din cer. Și în credința japoneză este o teorie interesantă, conform căreia, un cuplu a coborât din cer și a lăsat pe Pământ copiii lor.

În 2002, odată cu descoperirea genomului uman, cercetătorii au descoperit că omul are 223 de gene, care nu apar în arborele genetic al evoluției. Nicio altă specie de pe Pământ nu a avut o evoluție atât de abruptă ca omul. Dacă animalele sunt foarte bine adaptate la condițiile de pe Pământ, omul are încă multe probleme, care se reflectă în sănătatea și dezvoltarea sa.

Francis Crick, laureat al premiului Nobel, a descoperit în anul 1953, ADN-ul uman și a emis ipoteza conform căreia omul este creat de civilizații extraterestre și adus pe Pământ. Crick susținea că, în timp, extratereștrii au adus îmbunătățiri genetice omului, în scopul unei adaptări la mediul de pe planetă.
Acestei teorii i s-au alăturat și cercetători ruși care au susținut că Pământul este un laborator uriaș unde extratereștrii fac experimente pe omenire.

În sprijinul teoriilor de mai sus, stă și un interviu dat de Nikola Tesla, care a fost ani de zile nepublicat, dat fiind ideile pe care Tesla le-a transmis în acest interviu. Lumea științifică nu era pregătită pentru astfel de teorii, așa că, s-a hotărât ca acest interviu să nu fie publicat, ba chiar, clasificat.

Tesla susține că fiecare națiune de pe pământ are un rol și o anumită structură. El consideră că energia pe care o are Pământul este la fel de mare ca cea a Soarelui și vorbește despre posibilitatea de a folosi această energie chiar în mentalul omului. Ea poate fi folosită în telepatie, de exemplu. Conform ideilor lui Tesla, omul posedă un mental extraordinar, neexploatat, care îl face diferit de tot ceea ce înseamnă alte specii de pe Pământ. Se știe că doar 5% din funcțiile creierului sunt utilizate în prezent. Faptul că suntem înzestrați cu astfel de capacități, l-au făcut pe Tesla să se întrebe cine suntem noi, oamenii, și de unde venim. Cum s-a format omenirea?

Cercetările asupra ADN-ului uman au continuat și în anul 2004, cercetătorii au descoperit că o parte a ADN-ului uman este necodată și este identică cu cea a viețuitoarelor de pe Pământ și mai există o parte codată a ADN-ului care nu mai corespunde cu nicio specie de pe Pământ și care s-ar fi obținut prin manipulări genetice succesive.

univers Am fost creati de o specie extraterestra?

Profesorul Chang susține că această parte codată este de origine extraterestră și este diferită de partea necodată. Sunt două structuri total diferite și care par că nu au nimic în comun, a spus profesorul Chang.
El susține că omul este înrudit cu civilizațiile extraterestre, adus pe Pământ, așa cum alți semeni de ai noștri au fost transportați pe ale planete.
Facem parte din marea civilizație galactică.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și