Descopera

Aluniţele, harta vieţii

Astrologia, numerologia ne ajută să descifrăm destinul, viitorul. Sunt specialiști care susțin că harta destinului fiecărui individ stă la îndemâna fiecăruia dintre noi, pe care o putem vedea și interpreta. Harta vieții stă chiar pe pielea noastră. Existența alunițelor și poziționarea lor pe corpul nostru, vorbesc mult despre fiecare dintre noi. Știința care se ocupă cu studiul alunițelor se numește morfoscopie.

De regulă poziționarea alunițelor diferă de la bărbați la femei. La bărbați alunițele de bun augur sunt poziționate, în general, pe partea dreaptă iar la femei pe partea stângă. Chinezii consideră că alunițele pot fi faste sau nefaste, în funcție de poziționarea lor, mărimea sau culoarea. Nu există persoană care să nu aibă alunițe.

Alunițele poziționate pe picior semnifică posibilitatea unor călătorii. Cele de pe mâini semnifică abilități deosebite ale individului cu membrele superioare, iar cele de pe spate, povara și greutățile pe care individul le va duce pe parcursul vieții. Unii oameni susțin că alunițele sunt însemne secrete, rămase din vieți anterioare. Alții afirmă că alunițele sunt mesaje ale norocului sau ale ghinionului.

În unele popoare, mesajul alunițelor este de respect, sau nefaste pentru întreaga familie a purtătorului. Alunițele au o semnificație și aceasta trebuie înțeleasă. Cu unele alunițe ne naștem, altele apar și dispar în cursul vieții. Ce semnifică ele? Apariția sau dispariția alunițelor are o cauză fiziologică și ele transmit ceva. Organismul ne transmite ceva prin apariția alunițelor. Apariția sau dispariția lor este legată de trăirile noastre, de energii, spiritualitate sau bolile pe care le avem sau le vom dobândi în viitor.

Interesant este faptul că interpretarea alunițelor de pe față, este aceeași pentru toate culturile. Persoana are un destin special. Alunițele în formă de continent, insulă, înseamnă că purtătorul va călători mult, va avea o viață aventuroasă. Sunt alunițe care au forma unor obiecte de protecție. Acestea nu își vor schimba forma, pe durata de viață a posesorului.

Se spune că extirparea unei alunițe nu este de bun augur. Individul va trece prin momente care nu erau prevăzute în harta vieții. Iată câteva din semnificațiile alunițelor. Alunița de pe frunte. Purtătorul are șanse să ajungă un mare conducător, reformator, politician. Acești oameni au un potențial energetic foarte mare. Dacă facem o incursiune în cultura popoarelor vom observa că întotdeauna a existat o reticență față de persoanele cu chelie și teama că acestea vor prelua puterea.

loading...

În realitate, aceste persoane au har pentru a fi conducători. Iulius Cezar a fost ucis când avea o ascensiune fulminantă, dar și începuse să chelească. Alunița care se află între sprâncene denotă că acea persoană are puteri psihomentale deosebite. Poate chiar prevesti viitorul. O astfel de aluniță au zeitățile hinduse.

Se spune că locul dintre sprâncene este locul celui de al treilea ochi, ochiul lui Shiva. Alunița de pe obrazul stâng, așezată sub ochi, reprezintă bunătate, generozitate. Ea arată o proveniență nobilă a purtătorului.Alunița pe mandibulă este specifică oamenilor hotărâți și care sunt oratori desăvârșiți. Alunița poziționată pe cap denotă abilități pentru a deveni filosof, scriitor. Alunița poziționată pe tâmpla dreaptă exprimă multă intuiție, iar cea de pe urechea dreaptă înseamnă lăudăroșenie. Alunițele de pe limbă, există și așa ceva, arată că individul este vorbăreț, nu poate să-și asculte semenii, are devieri comportamentale.

ALUNITE - Aluniţele, harta vieţii

Femeile cu astfel de alunițe erau considerate, în trecut, vrăjitoare. Bărbații cu alunițe pe gât sunt, prin excelență, intelectuali, iar femeile au același destin ca și mamele lor. Persoanele care poartă o aluniță sau un semn pe umăr sunt neconformiste, nu se supun legilor și regulilor. În trecut, femeile care nu respectau legile, erau însemnate pe umăr cu un fier înroșit. Alunița de pe obraz la femei reprezintă senzualitate, iar la bărbați, hotărâre.

Alunița de pe buza superioară, la femei, înseamă perfidie, cruzime. Alunița de pe nas, la femei, înseamnă prostie. Alunița de pe bărbie înseamnă fermitate. Alunița de pe spate înseamnă că persoana va fi înșelată și trădată. În ciuda celor spuse, că o persoană care are multe alunițe poate avea probleme medicale mai multe, specialiștii susțin că aceștia au o durată de viață mai mare.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top