Bizar

Alunecări în timp, cazuri celebre

Lungimea, lățimea, înălțimea, formează lumea în care noi trăim. Există mai multe dimensiuni? Timpul ar fi cea de a patra dimensiune. Știința modernă a impus conceptul de spațiu-timp, care ne amintește de trecut și ne dă flash-uri despre viitor.

Vise, clarviziune, intuiție, toate acestea ne duc în viitor. Pământul este o picătură miraculoasă de viață într-un ocean cosmic imens, plin de miliarde de stele. Până în prezent, se cunosc dimensiunile Universului observabil.

Dincolo de ceea ce observăm este o enigmă. Subiectul călătoriilor în timp este controversat. Un scenariu SF pentru unii dintre noi, pentru alții o realitate. În decembrie 2008, arheologii chinezi au descoperit un mormânt gigantic în care se afla un sicriu datând de cel puțin 400 de ani și care i-ar fi aparţinut  lui Si Quing.

Arheologii au descoperit o bucată mică de aur care s-a dovedit a fi un ceas. Acesta se oprise la ora 10, iar pe spatele ceasului era gravat Swiss.

Cum a ajuns acest obiect care avea o vechime de o sută de ani, într-un mormânt cu o vechime de mii de ani, rămâne un mister. Tot mai mulți fizicieni sunt convinși că este posibilă călătoria în timp. Brian Cox, profesor la Universitatea Manchester susține că o călătorie în viitor este posibilă. În studiile sale el amintește despre o stranie întâmplare în care au fost protagoniști doi ziariști de la un jurnal din Frankfurt.  În anul 1932, cei doi se deplasează la șantierul naval din Frankfurt pentru a realiza un reportaj.

Cei doi au trăit un coșmar mai multe minute. Conform declarațiilor celor doi, șantierul naval fusese bombardat de avioane militare americane, iar ei cu greu s-au salvat din acest infern.

Reîntorși la redacție, jurnaliștii au povestit episodul prin care au trecut. Nimeni din redacție nu a crezut această poveste pentru că Germania era departe de a fi scena unui război. Cei doi au scris un articol pe această temă, care a fost considerat o fantasmagorie. 11 ani mai târziu, șantierul naval era distrus de bombardamentele americane.

Scenele descrise de cei doi jurnaliști erau identice cu ceea ce avea să se întâmple. O altă întâmplare s-a petrecut în anul 1995, în timpul meciului de box dintre Mike Tyson și Peter McNeely. Filmul meciului a fost analizat de mulți comentatori sportivi, fiind una dintre marile performanțe ale lui Tyson.

timpul - Alunecări în timp, cazuri celebre

Jimmy Bantam, unul dintre comentatorii sportivi americani, avea să facă o descoperire uluitoare. În film, poate fi observat un bărbat care filmează meciul cu un smartphone. Primele aparate smartphone dotate cu camere video au fost comercializate 5 ani mai târziu, în anul 2000.

1 Comment

1 Comment

  1. adrian

    18 octombrie 2017 at 19:51

    teleportare spatio temporala se face cu bratarile de teleportare .au ramas de la securistii speciali um630 de la bacau. cateva sunt pe la ofiterii sri .mosad.kgb si unele persoane particulare care au participat la masacrarea sucuristilor in bacau sub actualul motovelo in dec 98 si pe trenul spre bucuresti din 14 15 dec 89 la ordinele caporal tiberiu nitu imbracat in uniforma de capitan de securite a lui serban claudiu musca sau irimia constantin.primul a ajuns prefect bacau celalalt procuror sef dna bacau.ambi sunt tradatori mai ales ca irimia c tin e fost loc kgb din balti (interceptari)imbolnavit de sifilis tratat la soroca in chisinau ( dealul nebunilor- un fel de socola) si adus in romania prin canalele secrete de pe granita

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top