ALOS IRLMAIER, AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL ÎNCEPE ÎN ORIENTUL MIJLOCIU

ALOS IRLMAIER, AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL ÎNCEPE ÎN ORIENTUL MIJLOCIU

Alois Irlmaier a rămas în istorie grație capacităților psihice pe care le avea. În timpul celui de al Doilea Război Mondial, Irlmaier a prezis locurile care urmau să fie bombardate în Germania și localiza persoanele dispărute.

La sfârșitul războiului, a fost acuzat că a practicat activități ilegale, printre care și vrăjitoria. În anul 1947, a fost achitat datorită martorilor care au susţinut că previziunile lui Irlmaier s-au bazat pe capacităţile sale psihice și nu pe vrăjitorie.

Unul dintre judecători a dorit să testeze capacitățile lui Irlmaier. L-a rugat să-i spună cum era îmbrăcată soția sa și ce întâlnire avea în acea zi. Irlmaier a răspuns corect la întrebarea judecătorului care l-a achitat pe Irlmaier.

Într-un interviu, Irlmaier spunea că viitorul îi apare sub forma de flashuri distincte și clare. Irlmaier și-a prezis propria moarte, iulie 1959. Ultimele lui cuvinte au fost, sunt fericit că mor și că nu o să mai trăiesc ceea ce va urma.

El făcea referire la cel de al Treilea Război Mondial. Conform spuselor lui Irlmaier, războiul va începe în Orientul Mijlociu unde vor fi utilizate arme chimice. Forțele navale și aeriene vor da lupte în Mediterana și Balcani. Războiul se va extinde în Balcani după ce un lider est european va fi asasinat.

Războiul se va extinde. Dragonul galben, China, va încerca să cucerească Alaska și Canada. În marea Neagă și în marea Nordului, avioanele vor lansa o pulbere galbenă. Totul va fi distrus, oameni, animale, vegetație. Irlmaier sugera un atac cu arme chimice și biologice.

Irlmaier a mai susţinut că Anglia va avea probleme mari ca urmare a acestui război. El a mai spus că timp de 72 de ore va fi întuneric ca urmare a utilizării acestor arme. Parisul, orașul cu turnul de fier, va fi în flăcări. În Italia vor fi multe victime, Papa va reuși să fugă și să se salveze.

RĂZBOI ÎN COSMOS

În Rusia se va produce o revoltă. Omenirea se va reorienta spre creștinism. La sfârșitul războiului, un împărat va fi încoronat.

CATEGORIES
TAGS
Share This
>