ALINIEREA PLANETELOR ȘI CICLURILE COSMICE, INFLUENȚE DIRECTE ASUPRA PĂMÂNTULUI

Tot mai mulți specialiști susțin că alinierea unor planete au un efect direct asupra Pământului. Ei se referă la fenomene și cicluri cosmice care ne afectează direct.

Mai mult, susținătorii acestei teorii vorbesc despre existența unui companion al Soarelui care apare periodic la 3240 de ani și produce anomalii în sistemul nostru solar.

Mai mulți specialiști americani au încercat să demonstreze dacă această teorie, întâlnită și la vechile civilizații, este adevărată. Vă prezentăm concluziile acestui studiu.

Alinierea planetelor cu Pământul

Alinierea Pământului cu planete masive cum sunt Jupiter și Saturn a dus la producerea unor seisme puternice, uragane sau erupții vulcanice. Se consideră că alinierea planetelor crează o energie foarte puternică care străbate vidul spațial. Astrele acționează ca niște condensatori electronici care declanșează fluxuri energetice.

Vechile civilizații numeau aceste fluxuri eter și susțineau că în momentul alinierii planetelor ele inundă cosmosul. Mult mai târziu, Albert Einstein susținea existența unei energii cosmice care acționează asupra planetei noastre.

În 23 octombrie 2012, a avut loc o erupție solară care a durat 48 de ore și a fost clasată X, foarte puternică. Vă prezentăm fenomenele majore care s-au produs pe planeta noastră.

  • 20 octombrie, seism cu magnitudinea de 5,5 înregistrat în California
  • 24 octombrie, seism cu magnitudinea de 6,6 în Costa Rica
  • 28 octombrie, seism cu magnitudinea de 7,7, în Columbia Britanică. Alertă de tsunami.
  • 26-30 octombrie, uraganul Sandy face ravagii în Cuba, Haiti, Bahamas. A fost considerat uraganul secolului. Pagubele materiale s-au ridicat la zeci de miliarde de dolari.
  • 21 octombrie, o fisură cu o lungime de 1,5 km s-a produs în sudul Spaniei.
  • Șase luni mai târziu, în 11 aprilie, atunci când Saturn era aliniat cu Pământul, s-a produs un seism cu magnitudinea de 8,9, care a produs în oceanul Indian o fractură imensă a crustei terestre.

Influența Lunii asupra Terrei

O altă temă care a stârnit interesul cercetătorilor este cea legată de influența Lunii asupra Pământului. Este cunoscut faptul că pe Lună se produc cutremure cu magnitudine foarte mare, care pot avea o durată de câteva zeci de minute.

Întrebarea la care încearcă să răspundă cercetătorii se referă la influența Lunii asupra producerii cutremurelor pe Pământ.

planete locuibile

Oamenii de știință de la Centrul de Cercetare Atomică Bhabhca au descoperit că numărul de cutremure este mai mare atunci când este lună plină sau astrul se află mai aproape de Pământ, cauza fiind gravitația exercitată asupra plăcilor tectonice.

De regulă, în aceste perioade, se produc cutremure cu magnitudine mai mare de 6 pe scara Richter. Statisticile arată că probabilitatea produceri cutremurelor este mai mare după orele 24.

CATEGORIES
Share This