Sanatate

Alimente contrafăcute din China: Orez din plastic, ouă artificiale și lapte din cretă

China este țara lucrurilor ieftine, contrafăcute și care nu respectă nicio normă. Așa se întâmplă și cu numeroase produse alimentare, care au început să invadeze piețele din întreaga lume.

Odată consumate, aceste alimente contrafăcute, cresc considerabil riscul de îmbolnăvire. Aceste alimente trebuie evitate cu orice preț. Iată care sunt acestea:

Mazărea verde

I se spune mazăre verde pentru că este colorată cu ajutorul mai multor substanțe chimice. Mazărea verde din China este o adevărată bombă pentru sănătate.

Orezul din plastic

Chiar dacă pare greu de crezut, chinezii au ajuns să producă orez din plastic. Probabil că sunt atât de mulți încât nu le mai ajunge mâncarea, dar ciudat este că au ajuns să îl exporte. La prima vedere nu îți dai seama că orezul este fabricat din plastic, dar după ce l-ai mâncat încep problemele adevărate.

Piperul din pământ

De ce să se mai chinuie să macine piperul când pot să bage în plicuri pământ? Așadar, atunci când cumperi piper uită-te unde este produs pentru ca s-ar putea să mănânci piper din țărână.

Ginseng fals

Rădăcină de ginseng este o plantă medicinală folosită în medicină chineză de milenii. Preţul sau a crescut însă foarte rapid,deoarece comercianţii chinezi au ales să o fiarbă în zahăr pentru a o face mai grea.

loading...

Ouă artificiale

ou%C4%83 - Alimente contrafăcute din China: Orez din plastic, ouă artificiale și lapte din cretă

Chinezii sunt atât de inventivi încât au ajuns să producă ouă artificiale. Acestea sunt realizate cu ajutorul unor substanțe chimice dubioase și bineînțeles că sunt niște adevărate bombe pentru sănătate.

Lapte pentru sugari

Incredibil este faptul că acest tip din lapte este realizat integral din cretă și dezvoltă în rândul sugarilor boala numită „a capului mare”, însemnând o crește disproporțională a capului în raport cu trunchiul.

 

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top