Alfred Webre: „Exista civilizații pe Marte care participă la procesul nostru de dezvoltare”

Într-un interviu acordat în urmă cu câţiva ani, Alfred Webre, fostul director al Institutului pentru Cooperare în Spaţiu (ICS), susţine că sunt dovezi că exista civilizaţii etice mai avansate decât cea umană, care participă la procesul nostru de dezvoltare.
Reprezentarea grafică a robotului desfăşurat pe solul marţian. Phoenix a fost fabricat de grupul Lockheed Martin şi a costat 420 de milioane de dolari

„Există declaraţii ale angajaţilor guvernului Statelor Unite, care atestă că au participat în programe secrete de relaţionare cu anumite civilizaţii extraterestre”, a declarat Webre (70 de ani), care este doctor în drept şi este judecător al Tribunalului din Kuala Lumpur pentru crime de război.

Acesta susţine că guvernul SUA lucrează cu extratereştrii în secret de peste 60 de ani.Andrew Basiago, fiul unui oficial CIA, a fost înscris la vârsta de 7 ani într-un program secret pentru copii super-dotati care erau antrenaţi să devină ambasadori înaintea raselor extraterestre”, a adăugat fondatorul ICS, care a făcut şi o altă dezvaluire-soc:

„A avut loc o întâlnire cu 3 astronauţi de pe planeta Marte. în ianuarie 2009, Virginia Olds, angajată a CIA, a confirmat că CIA ştie că există o civilizaţie umanoidă ce trăieşte la suprafaţa lui Marte”.

„Credem că în anul 9500 i.Hr. fragmente ale supernovei Vela au intrat în sistemul nostru solar şi au distrus ecologia de pe Marte. Marţienii, cu vreo 1.500 de ani mai avansaţi decât noi etic şi tehnologic, s-au refugiat sub pământ.

Loading...

În decembrie 2008 am publicat un raport ce includea fotografii făcute de robotul NASA, Rover Spirit, în care se identifica anumite specii de umanoizi, animale şi structuri, la suprafaţa lui Marte. îl puteţi vedea pe site-ul Exopolitics”, a explicat Webre.

Acesta a explicat şi motivul pentru care marţienii nu se prezintă societăţii umane:Planeta noastră este una de ordin inferior şi bănuim că se afla într-o carantină impusă de către conducerea universului.

Luna-Marte

Credem că civilizaţiile etice extraterestre au utilizat fenomenul OZN pentru a ne obişnui cu existenţa lor, iar între 2010 şi 2020 putem începe să avem relaţii deschise cu aceste civilizaţii. Se pare că trăim într-un univers organizat, iar civilizaţiile mai etice au reuşit să domine dimensiunea Timp şi probabil că ele sunt cele ce vor dezvolta realitatea noastră”.

EVZ.ro

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și