Descopera

Alfabetul vechi de peste 6000 de ani care contribuie la rescrierea istoriei

O echipă de specialiști a descoperit o serie de relicve pe mai multe continente care conțin o scriere misterioasă. În urma analizei s-a stabilit că are o vechime mai mare de 6000 de ani, motiv pentru care a fost denumită pre-sanscrită.

O serie de relicve, descoperite pe mai multe continente de-a lungul anilor, conţin un alfabet vechi de cel puţin 6.000 de ani, care nu poate fi atribuit niciunei civilizaţii cunoscute cu exactitate. Această descoperire este una senzațională pentru că încă o dată se confirmă faptul că istoria omenirii este cu totul alta decât cea care ne-a fost predată în școli.

Profesorul Kurt Schildmann, preşedintele Asociaţiei Lingvistice Germane, care cunoaște peste 40 de limbi, a încercat să traducă misterioasele scrieri. Rezultatul a fost unul fascinant pentru că conform specialistului această limbă stranie nu seamănă cu niciuna alta, fapt pentru care textele sunt practic imposibil de tradus.

Astfel de scrieri au fost descoperite de-a lungul timpului pe mai multe continente, în țări precum: Ecuador, Columbia, SUA , Franţa, insula Malta din Marea Mediterană, Turkmenistan, Australia şi în sudul Italiei. Acest fapt este fascinant pentru că această civilizație misterioasă, care a trăit înaintea sanscriților, a populat aproape întreaga planetă.

Schildmann este de părere că civilizația ncunoscută a fost dezvoltată din punct de vedere tehnologic și este posibil ca să fi stăpânit numeroase secrete ale științei, cât și ale Universului.

Pe una din relicvele pe care s-a mai găsit alfabetul antic, o piramidă de mărime mică din rocă descoperită în Ecuador, s-au descoperit mai multe puncte desenate cu o vopsea care străluceşte la lumină violet. Mai târziu, cercetătorii au sesizat că punctele descriau constelaţia Orion. Odată cu piramida s-au găsit mai multe cupe, pictate cu mai multe puncte care luminau de asemenea, părând să descrie o altă constelaţie, neidentificată de către cercetători.

scriere misterioasa - Alfabetul vechi de peste 6000 de ani care contribuie la rescrierea istoriei

Chiar dacă nu au fost încă traduce, scrierile par să aibă o legătură specifică cu scrierile hinduse antice, dar și cu cele descoperite pe Insula Paștelui.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top